RAMPAGE SN-R3 Mikrofon Çalışmama Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Arkadaşım kendine yeni bir kulaklık almış. Bana eskisi olan RAMPAGE SN-R3 olan kulaklığını verdi. Fakat "Mic çalışmıyor. O yüzden yeni bir kulaklık aldım, bu da senin olsun." dedi. Teşekkür ederek aldım. Asıl soru şu;
Bilgisayara takınca mic çalışmıyor. Arkadaşlarım sesimi duymuyor. Ama telefona mic jackını takınca google mikrofon yardımıyla konuşunca sesi algılayıp anında yazıyor. Şu sorunun bir çözümünü bilen var mı ? Şu an sorunsuzca kameramın mikrofonu ile konuşuyorum.

Telefona mic girişini takıyorsun ama telefon kendi micinden kaydediyordur. Başka bir bilgisayarda dene mici gene çalışmazsa bozuk demektir. Snopyde çok rast geldiğim bir durum bu. Ben de snopy kullanıyorum mic çalışmıyor.

Ben de SN-R3 kullanıyordum. 1 seneyi geçti sorun çıkarmadı. Sonunda bir tarafta ses kaybı olmaya başladı. Ama mic hala sorunsuz çalışır. Vatan'dan almıştım. Bu markaların ömürleri 1 sene falan oluyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı