Rampage SN-R7 driver kurulum sorunu

Shockeee

Hectopat
Rampage SN-R7 mesh Plus aldım ve driverini kullanmak istiyorum.

İndirdim fakat aşağıdaki hatayı veriyor hiçbir antivirüs yazılımı kullanmıyorum Defender devre dışı neden böyledir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklık bende var. Sürücüsünü kurarken böyle bir sorun yaşamadım. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi ?
denedim ama olmuyor hizmetler kısmında windows defender açık gözüküyor regedit vs herşeyi denedim kapanmıyor nasıl yapıcam ?

Aga bendede aynısı oluyor şu hatayı veriyor : The Device has not been deteced : bi türlü düzeltmedim

Hesabı kaybettim bu hesaptan yazıyorum.Magnus nasıl bilmiyorum ama şuan çok memnunum
Magnus aldım ses kalitesi iyi sesi dışarıyla iyi kesiyo mikrofonu ideal ama bende sol kulakta ağrı yapıyor. Bir arkadaşım kullanıyor diye almıştım keşke rampage alsaydım.

Magnus aldım ses kalitesi iyi sesi dışarıyla iyi kesiyo mikrofonu ideal ama bende sol kulakta ağrı yapıyor. Bir arkadaşım kullanıyor diye almıştım keşke rampage alsaydım.
Rampageyi bu forum sevmiyor nedense ama hiçbir kötü yanını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…