A Arcenity Femtopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 N11 den 2 3 ay önce bu kulaklıgı satın aldım fakat padlerde soyulma ve sol tarafından ses gelmemeye başladı. Sizce garantiye yollasam 2 sorun da çözülür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2021
N11 den 2 3 ay önce bu kulaklıgı satın aldım fakat padlerde soyulma ve sol tarafından ses gelmemeye başladı. Sizce garantiye yollasam 2 sorun da çözülür mü?
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 15 Mart 2021 #2 Değiştirirler ama sorun yeni üründe de devam eder. Rampage bu hocam Allah kimseyi bu batağa düşürmesin...
Değiştirirler ama sorun yeni üründe de devam eder. Rampage bu hocam Allah kimseyi bu batağa düşürmesin...
ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 Ben 3 kere tamire yolladım ramprage kulaklığı olmadı. En son kendim açtım lehimledim, gene olmadı şimdi bozuk duruyor kardeşim. Böyle bu işler.
Ben 3 kere tamire yolladım ramprage kulaklığı olmadı. En son kendim açtım lehimledim, gene olmadı şimdi bozuk duruyor kardeşim. Böyle bu işler.