RaLinX Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #1 Akşam oyun oynarken bir anda ses gitmemeye başladı başka cihazda denedim yine ses gitmiyor sizce ne yapabilirim? Modeli:Rampage SN-R7 mesh. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2022
Akşam oyun oynarken bir anda ses gitmemeye başladı başka cihazda denedim yine ses gitmiyor sizce ne yapabilirim? Modeli:Rampage SN-R7 mesh.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #2 RaLinX dedi: Akşam oyun oynarken bir anda ses gitmemeye başladı başka cihazda denedim yine ses gitmiyor sizce ne yapabilirim? Modeli:Rampage SN-R7 mesh. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ise garantiye gönderin, 14 günü dolmadıysa iade etmeye çalışın. Rampage, Gamepower gibi markalarda böyle şeyler normal hocam, yapacak pek bir şeyiniz yok gibi gözüküyor.
RaLinX dedi: Akşam oyun oynarken bir anda ses gitmemeye başladı başka cihazda denedim yine ses gitmiyor sizce ne yapabilirim? Modeli:Rampage SN-R7 mesh. Genişletmek için tıkla... Garantisi var ise garantiye gönderin, 14 günü dolmadıysa iade etmeye çalışın. Rampage, Gamepower gibi markalarda böyle şeyler normal hocam, yapacak pek bir şeyiniz yok gibi gözüküyor.