Rampage SN-R71 Pro R6S Ekolayzer Ayarı Önerisi

Bilal Karakaya

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Rainbow Six: Siege oyuncusuyum, Rampage SN-R71 Pro kulaklığa sahibim. Bu kulaklık için R6S'i baz alarak bir Ekolayzer ayarı var mı?
Driverın Ekolayzer sekmesinin ekran görüntüsü şu şekilde:

1645967007182.png

Hocam kendinize göre ayarlayın eminim daha iyi sonuç alırsınız.

Ses kasmak için ayar yapacaksan 500 ve 1K olanları -10 yap. 8K olanı 10 yap. 2K olanı 10 yap. 4K olanı 10 yap. 30 ve 60'ları 6 yap.

Öncelikle çok geç döndüm, kusura bakmayın. Ayarınızı denedim, ses bi' hoş oldu. Fena da değil aslında.
Size bir sorum daha olacak;

1645973429697.png

Bu 7.1 Virtual Speaker Shifter varsayılan olarak -4 DB'de geliyor. Bunu -3'de kullanıyorum ses gayet güzel, fakat bu nedir ve ideali ne olmalı bir fikrim yok, bunun ideali ve olayı nedir?

Öncelikle çok geç döndüm, kusura bakmayın. Ayarınızı denedim, ses bi' hoş oldu. Fena da değil aslında.
Size bir sorum daha olacak;

Eki Görüntüle 1317858

Bu 7.1 Virtual Speaker Shifter varsayılan olarak -4 DB'de geliyor. Bunu -3'de kullanıyorum ses gayet güzel, fakat bu nedir ve ideali ne olmalı bir fikrim yok, bunun ideali ve olayı nedir?
Bu özellik sanırsam sesin nereden geldiğiyle alakalı.

Tahminen şöyle isimlendirmesi;

Lb: Left back
Rb: Right back
Ls: Left side
Rs: Right side
L: Left
R: Right

İdeal rakamlar hakkında bir fikriniz var mı?
Bunu deneyerek bulmanda fayda var. Diğer frekans tablosu ses bilgisiyle halledilebiliyor ancak bu attığın şey deneme yanılmayla bulunabilecek bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı