Rampage SN-R8 vandal alınır mı?

Furkan1289

Yoctopat
Daha fazla  
1 haftadır oyuncu kulaklığı bakıyorum. (Rampage SN-R8 vandal) bu kulaklığı güzel buldum sizce alınır mı? Bütçem 500 TL bana o paraya şu kadar daha ekle bunu al gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim. Bütçemi belirttim.

Bu fiyat aralığında HyperX Cloud Stinger Core model kulaklık almak çok daha mantıklı olacaktır. Fiyatı çok uygun. Buyrun link. Bu videoda da incelemesini yapmışlar bakabilirsiniz. Mikrofonu çok kaliteli bence fiyatına göre mükemmel.

Bu fiyat aralığında HyperX Cloud Stinger Core model kulaklık almak çok daha mantıklı olacaktır. Fiyatı çok uygun. Buyurun link. Bu videoda da incelemesini yapmışlar bakabilirsiniz. Mikrofonu çok kaliteli bence fiyatına göre mükemmel.

Bu fiyat aralığında HyperX Cloud Stinger Core model kulaklık almak çok daha mantıklı olacaktır. Fiyatı çok uygun. Buyurun link. Bu videoda da incelemesini yapmışlar bakabilirsiniz. Mikrofonu çok kaliteli bence fiyatına göre mükemmel.

Efendim oyun oynuyorum genel olarak oyuncu kulaklığı mı peki önerdiğiniz kulaklık.

Son düzenleme:
Kanka 500 TL bütçe yazmışsın adamlar sana 1Klık kulaklık atıyorlar alınmaz deyip kendi kullandıklarını pazarlıyorlar ben objektif konuşuyorum alınır kanka sorun yok

1 haftadır oyuncu kulaklığı bakıyorum. (Rampage SN-R8 vandal) bu kulaklığı güzel buldum sizce alınır mı? Bütçem 500 TL bana o paraya şu kadar daha ekle bunu al gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim. Bütçemi belirttim.

Kuzenimde bu kulaklıktan var ve mutsuz. Bende şahsen taktım ve memnun olamadım. Mikrofon bozuluyor, kabloda sıkıntı çıkıyor... Önermiyorum uzun zamanlar kesinlikle götürmez şahsen hiçbir Rampage ürünü sizi memnun etmez.

Kanka 500 TL bütçe yazmışsın adamlar sana 1klık kulaklık atıyorlar alınmaz deyip kendi kullandıklarını pazarlıyorlar ben objektif konuşuyorum alınır kanka sorun yok.

Hocam arkadaşlar aynı kulaklıktan atmış pazarlama durumu yok Rampage zaten alınmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı