roOkieee Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 39 6 Mart 2019 #1 RAMPAGE SN-RU7 kulaklığını almayı planlıyorum ama USB'li olduğu için çoğu kişinin hoşuna gitmemiş, sizce almalı mıyım? Almamalı mıyım?
RAMPAGE SN-RU7 kulaklığını almayı planlıyorum ama USB'li olduğu için çoğu kişinin hoşuna gitmemiş, sizce almalı mıyım? Almamalı mıyım?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 6 Mart 2019 #2 USB'li kulaklık almayın en az 300 TL'den aşağı. Nedeni ise ses kartı olayından dolayı. Bu kulaklıkların içinde bulunan ses kartları adi oluyor.
USB'li kulaklık almayın en az 300 TL'den aşağı. Nedeni ise ses kartı olayından dolayı. Bu kulaklıkların içinde bulunan ses kartları adi oluyor.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.531 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 6 Mart 2019 #3 roOkieee dedi: RAMPAGE SN-RU7 kulaklığını almayı planlıyorum ama USB'li olduğu için çoğu kişinin hoşuna gitmemiş, sizce almalı mıyım? Almamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık nasıldır bilmiyorum ama aynı marka olarak RAMPAGE RM-K5 ürününü aldım. USB olması hoşuma gitti bahsettiğinin aksine. Ayrıca ses kalitesi ve mikrofon kalitesini de muazzam derecede buluyorum. Maddi durumun buna müsait ise almanı öneririm.
roOkieee dedi: RAMPAGE SN-RU7 kulaklığını almayı planlıyorum ama USB'li olduğu için çoğu kişinin hoşuna gitmemiş, sizce almalı mıyım? Almamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık nasıldır bilmiyorum ama aynı marka olarak RAMPAGE RM-K5 ürününü aldım. USB olması hoşuma gitti bahsettiğinin aksine. Ayrıca ses kalitesi ve mikrofon kalitesini de muazzam derecede buluyorum. Maddi durumun buna müsait ise almanı öneririm.