BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 21 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar selam. PUBG oynuyorum. Ekolayzer ayarlarım şu anda bu şekilde ama tatmin olamıyorum seslerde bozukluklar var. Default ayarlarda da ses çok bass geliyor. Ayarları nasıl yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 290,1 KB · Görüntüleme: 228
Arkadaşlar selam. PUBG oynuyorum. Ekolayzer ayarlarım şu anda bu şekilde ama tatmin olamıyorum seslerde bozukluklar var. Default ayarlarda da ses çok bass geliyor. Ayarları nasıl yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2021 #2 Hocam seslerin kötü gelmesinin sebebi Rampage olmasından dolayı olabilir mi? Defaultta bass ayarlarını kısıp oynayabilirsiniz.
Hocam seslerin kötü gelmesinin sebebi Rampage olmasından dolayı olabilir mi? Defaultta bass ayarlarını kısıp oynayabilirsiniz.
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 21 Eylül 2021 #3 Liberte Sergen dedi: Hocam seslerin kötü gelmesinin sebebi Rampage olmasından dolayı olabilir mi? Defaultta bass ayarlarını kısıp oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Bütçemi bu kadar ayırmıştım, okula gideceğim için de fazla para yüklemek istemedim. Kulaklığımdan memnunum ama ayar yapamıyorum.
Liberte Sergen dedi: Hocam seslerin kötü gelmesinin sebebi Rampage olmasından dolayı olabilir mi? Defaultta bass ayarlarını kısıp oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Bütçemi bu kadar ayırmıştım, okula gideceğim için de fazla para yüklemek istemedim. Kulaklığımdan memnunum ama ayar yapamıyorum.