Rampage SN-RW1 vs Logitech G230

Kulaklığı anakartın Jack girişi ile bağlıyorsunuz sonuçta.Ve her anakartın ses kartı aynı değildir. Tabii ki de kulaklığın kendi sürücüsü var. Ancak aldığınız geri dönüş bağladınız yere bağlı. Anakartın ses kartı iyiyse olması gereken sesi alırsınız zaten. Ancak anakartın kötü bir ses kartı varsa mecburen daha az kalitede performans alırsınız.

@Silinen üye FLAC ses dosyası en kaliteli ve net olan ses dosyasıdır. Açılımı ise Free Lossless Audio Codec olarak geçer. Yani Türkçe'si "Kayıpsız Ses". Sıkıntı çıkmaz o yüzden.

Yani ne işe yarıyor o? Tam olarak anlayamadım. Dediğim şekilde her bilgisayarda aynı kaliteyi mi sağlıyor?
Ve o dediğiniz anakart nerede?
Cevabı verdim zaten. Hala aynı soruyu soruyorsun. Nesini anlamadım. Her anakartta aynı sesi alamazsın. Anakartın içinde ki ses kartına göre değişir durum.

Peki bendeki ses kartını nereden öğrenebilirim? Ona göre değerlendirme yapabilir misiniz?

Diz üstü bilgisayar kullanıyorsunuz galiba. Standart ses kartları oluyor bu tarz diz üstü bilgisayarların. Pek sıkıntı yaratmaz. İsterseniz ucuza USB ses kartı alıp oradan bağlayabilirsiniz.

Diz üstü bilgisayar kullanıyorsunuz galiba. Standart ses kartları oluyor bu tarz diz üstü bilgisayarların. Pek sıkıntı yaratmaz. İsterseniz ucuza USB ses kartı alıp oradan bağlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Peki önceki kulaklıklarım neden benim bilgisayarımda karşıya çok kötü gidiyordu? Bir de benim şu anda takabileceğim boşta tek bir tane USB yeri kaldı. O USB yerine de alacağım kulaklığı takacağım. Ses kartını nasıl takacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…