Rampage SN-RW77 vs James Donkey 710

6 Ay James Donkey 710 kullandım kablosunun kalitesizliği dışında sorun yoktu mikrofonu ise muazzam seviyedeydi. Bloody'nin G528C modelini önerip James Donkey 710'a berabet diyebilmen ironik olmuş. Ayrıca Bloody'nin bu modelinde, gömdüğünüz Rampage markasının çoğu kulaklığında kullandığı Cmedia Driver'ı kullanılıyor.

Sadece 6 ay kullanabilirsiniz zaten, sonra dökülür kulaklık. Her Rampage kulaklığı gömmüyorum ayrıca. Sadece sürücüsüne bakarak da kulaklık önermiyorum, kal.

6 Ay kullandım hala kullanıyorum. Dediğin gibi herhangi bir dökülme söz konusu değil. Hangi markanın ne kadar kötü vasat ürün ürettiğini biliyorum James Donkey'de iyi bir marka olmayabilir fakat kulaklığın ne kadar uzun ömrünün olacağı 6 ayda dökülüp dökülmeyeceği kullanıcıya göre değişir ben günde 2-3 saat oyun oynuyorum. Pedlerinin rahatlığı terletmemesi ve mikrofonu iyi seviyelerde olduğu için aldım bütün gün PC başında geçirmiyorum ürüne sert davranmıyorum ve hala sıkıntım yok bu gidişle 1-1.5 yıl daha kullanıp değiştirirm zaten.
@Samotne Ciasteczka Dostum cevabıma gülmüşsün. Seni çok kez Tronsmart markasını överken görmüştüm peki bu kulaklığı hiç kullandın mı? Bilmiyorum fakat ben ve bir arkadaşım kullandık. Öncelikle kulaklık hiç rahat değil. Mikrofonu kaliteli ses veriyor ancak mikrofon malzemesi kalitesiz dayanıklı değil. Ayrıca kulaklık aşırı derece de ağrı yapıyor. Bir keresinde masadan kalktığımda kulağım felç olmuş gibiydi zaten bu yüzden pedleri rahat olan bir kulaklık araştırıp James Donkey 710 almıştım. Umarım bir daha bu markayı önerirken kullanıcısı olarak verdiğim bilgileri düşünerek önerirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…