Bunun yerine bu ikisinden birini öneririm kendim de Hybrid pro hd v2 modelini kullanıyorum. Mikrofonu oldukça iyi zaten adından da geliyor, HD mikrofona sahip. Ses kalitesi de mükemmel. FPS oyunlarında rahatlıkla sesi ayırt edebilirsin. Kendim de valorant oynuyorum.
Yüzlerce farklı kategoride binlerce ürün ÇiçekSepeti'nde! Çiçek, hediyelik, kişiye özel ürünler, yenilebilir çiçek ve daha fazlası online alışveriş sitesi Ciceksepeti.com'da!
Özellikle kablolu kulaklık kategorisinde tüm dünyada üstün ses kalitesi ile yer edinmiştir. Kulaklıklarıyla fiyat/performans derecesi en iyi kulaklık markalarından biri olmuştur.
Özellikle kablolu kulaklık kategorisinde tüm dünyada üstün ses kalitesi ile yer edinmiştir. Kulaklıklarıyla fiyat/performans derecesi en iyi kulaklık markalarından biri olmuştur.
KZ kulaklıklarının kablosu oldukça hassas. Çok narin kullanılması gerekiyor. Bilgisayar başında olacağı için pek tavsiye etmem tak çıkar yapma olasılığı olabilir arkadaşın.
KZ kulaklıklarının kablosu oldukça hassas. Çok narin kullanılması gerekiyor. Bilgisayar başında olacağı için pek tavsiye etmem tak çıkar yapma olasılığı olabilir arkadaşın.