erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 6 Ekim 2020 #1 Ürünü Trendyol'dan satın aldım. Sizce nasıldır? Yorumlar iyi. 5 yıldız üzerinden 4.4 yıldız almış 70 değerlendirmede. Rampage Sn Rx10 Orthus 3.5 mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Trendyol Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Ürünü Trendyol'dan satın aldım. Sizce nasıldır? Yorumlar iyi. 5 yıldız üzerinden 4.4 yıldız almış 70 değerlendirmede. Rampage Sn Rx10 Orthus 3.5 mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı - Trendyol Rampage SN-RX10 ORTHUS 3,5mm Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Ekim 2020 #2 Değişik duruyor. Everest yerine JBL alırdım sanırım alacak olsaydım. Ayrıca yerinizde olsaydım değerlendirmelere çok güvenmezdim.
Değişik duruyor. Everest yerine JBL alırdım sanırım alacak olsaydım. Ayrıca yerinizde olsaydım değerlendirmelere çok güvenmezdim.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 6 Ekim 2020 #3 Seradotwav dedi: Değişik duruyor. Everest yerine JBL alırdım sanırım alacak olsaydım. Ayrıca yerinizde olsaydım değerlendirmelere çok güvenmezdim. Genişletmek için tıkla... Aslında JBL bulmuştum 178 liraya fakat içerisinden ayrıştırıcı çıkmadığı için bilgisayarda kullanamazdım.
Seradotwav dedi: Değişik duruyor. Everest yerine JBL alırdım sanırım alacak olsaydım. Ayrıca yerinizde olsaydım değerlendirmelere çok güvenmezdim. Genişletmek için tıkla... Aslında JBL bulmuştum 178 liraya fakat içerisinden ayrıştırıcı çıkmadığı için bilgisayarda kullanamazdım.