DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #2 Şuan kullanıyorum, tek sıkıntım sesler çok tiz, ince geliyor. Çözemedim.
nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Temmuz 2019 #3 DeWitt dedi: Şuan kullanıyorum, tek sıkıntım sesler çok tiz, ince geliyor. Çözemedim. Genişletmek için tıkla... peki kulaklık kafaya bir baskı yapıyor mu ayni dışarıdan gelen sesleri soğurmada nasıl
DeWitt dedi: Şuan kullanıyorum, tek sıkıntım sesler çok tiz, ince geliyor. Çözemedim. Genişletmek için tıkla... peki kulaklık kafaya bir baskı yapıyor mu ayni dışarıdan gelen sesleri soğurmada nasıl
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #4 nacaar dedi: peki kulaklık kafaya bir baskı yapıyor mu ayni dışarıdan gelen sesleri soğurmada nasıl Genişletmek için tıkla... Baskıdan kastın nedir anlamadım ama uzun süreli kullanımda ağrıtmıyor. Ha, baskı yok yok pardon. Dışarıdan gelen sesleri %100 olmasa da soğuruyor.
nacaar dedi: peki kulaklık kafaya bir baskı yapıyor mu ayni dışarıdan gelen sesleri soğurmada nasıl Genişletmek için tıkla... Baskıdan kastın nedir anlamadım ama uzun süreli kullanımda ağrıtmıyor. Ha, baskı yok yok pardon. Dışarıdan gelen sesleri %100 olmasa da soğuruyor.
MYZA Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 446 Çözümler 2 6 Eylül 2019 #5 Ses ayarlarından, ses denetim masasına girip kulaklığa sağ tıklayıp özelliklerine girerseniz orda bass boosted, virtual vs. özellikleri var denediniz mi. Birde yazılımsız deneyin daha iyi oluyor bence.
Ses ayarlarından, ses denetim masasına girip kulaklığa sağ tıklayıp özelliklerine girerseniz orda bass boosted, virtual vs. özellikleri var denediniz mi. Birde yazılımsız deneyin daha iyi oluyor bence.