A Artegor Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5600 ASUS GeForce RTX 3060Ti ASUS PRIME B450M A-II 16 GB RAM 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #11 Katy Perry dedi: Hayırlı olsun. Gelince mesajımı alıntılayıp memnun kalıp kalmadığınızı yazın, ben de yazarım. İyi ki konu açmışsınız yoksa rezil bir kulaklık alacakmışsınız. Genişletmek için tıkla... Mutlaka haber ederim hocam. Sizin için de hayırlı olsun.
Katy Perry dedi: Hayırlı olsun. Gelince mesajımı alıntılayıp memnun kalıp kalmadığınızı yazın, ben de yazarım. İyi ki konu açmışsınız yoksa rezil bir kulaklık alacakmışsınız. Genişletmek için tıkla... Mutlaka haber ederim hocam. Sizin için de hayırlı olsun.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.750 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #12 Artegor dedi: Spidertliman'ın önerdiği kulaklık iyi mi sizce hocam? Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel tabii ki. Hayırlı olsun.
Artegor dedi: Spidertliman'ın önerdiği kulaklık iyi mi sizce hocam? Almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel tabii ki. Hayırlı olsun.