Rampage Snopy SG-RPS4 alınır mı?

WingarMST

Centipat
Daha fazla  
Hocam inceleme videolarını izledim ancak yorumlarda tuş takılmaları, deadzone fazla, Bluetooth kopmaları, kendiliğinden kapanma gibi şikayetlerde bulunmuşlar. Şu an kolun fiyatı 2.100 TL sizce alınır mı? Kullanan varsa bilgilendirme yaparsa çok mutlu olurum. Bütçem yok sadece bunu alabilirim. (dipnot: Max, Pro, Plus gibi versiyonları değil düz versiyonunu alacağım ona göre bilgilendirme yapınız.)

10 kişiden 9'u Rampage alınmaz dedi.

Benim de sadece kulaklığım Rampage tek sorunu sesi çok fazla dışarı veriyor bu da mikrofonu etkiliyor anlarsın.
Sizin kulaklığınız etkiliyor olabilir ama benim kulaklığımda öyle bir problem yok hatta ben onu hoparlör gibi kullanıyorum

Sizin kulaklığınız etkiliyor olabilir ama benim kulaklığımda öyle bir problem yok hatta ben onu hoparlör gibi kullanıyorum.

Belki bilirsin sorununu model.
Rampage michael X4
İçine pamuk doldurmayı planlıyorum ve pedlerinin altına sünger döşeyiçem.

Belki bilirsin sorununu model.
Rampage michael X4
İçine pamuk doldurmayı planlıyorum ve pedlerinin altına sünger döşeyiçem.
Aslında bilgim yok ama benim kulaklığımdan almanı tavsiye ederim Rampage X-Ranger 7.1 sistemli güzel bir kulaklık şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…