F flair Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 239 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2020 #1 Trendyol'da kulaklık arıyordum ve karşıma Rampage Snopy sn R3 adlı kulaklık çıktı. Fiyatı yaklaşık 100 TL. Böyle bir kulaklığının bu kadar ucuz olması beni tedirgin etti biraz. Alsam sorun çıkar mı? Ürün linki: Snopy Rampage SN-R3 Kafa Bantlı Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
Trendyol'da kulaklık arıyordum ve karşıma Rampage Snopy sn R3 adlı kulaklık çıktı. Fiyatı yaklaşık 100 TL. Böyle bir kulaklığının bu kadar ucuz olması beni tedirgin etti biraz. Alsam sorun çıkar mı? Ürün linki: Snopy Rampage SN-R3 Kafa Bantlı Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | Trendyol
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #2 Riskli. Onun yerine QKZ VK4 alsan daha iyi. Kulaküstü istiyorsan 100 TL daha ekleyip Tronsmart Sono al.
Riskli. Onun yerine QKZ VK4 alsan daha iyi. Kulaküstü istiyorsan 100 TL daha ekleyip Tronsmart Sono al.