w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 29 Temmuz 2023 #1 Selamünaleyküm. Rampage SNR10 adlı kulaklık modelini kullanıyorum ve kablosu uzun, uzun olduğundan da çok dolanıyor. Fotoğraf çekemedim fakat internetten aldım, kulaklık kablosu tıpatıp aynısı. Ne yapabilirim? Var mı taktikleriniz? Eki Görüntüle 1881840 Dosya Ekleri 1690657465053.png 501,9 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Selamünaleyküm. Rampage SNR10 adlı kulaklık modelini kullanıyorum ve kablosu uzun, uzun olduğundan da çok dolanıyor. Fotoğraf çekemedim fakat internetten aldım, kulaklık kablosu tıpatıp aynısı. Ne yapabilirim? Var mı taktikleriniz? Eki Görüntüle 1881840
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 29 Temmuz 2023 #2 Direk sertçe ayırmak yerine gösterdiğim gibi mavi yeri hareket ettirerek yapmayı deneyin. Yavaş yavaş tüm yerleri yaparsınız.
Direk sertçe ayırmak yerine gösterdiğim gibi mavi yeri hareket ettirerek yapmayı deneyin. Yavaş yavaş tüm yerleri yaparsınız.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Ağustos 2023 #3 Do6uk4n dedi: Direk sertçe ayırmak yerine gösterdiğim gibi mavi yeri hareket ettirerek yapmayı deneyin.Eki Görüntüle 1881873 Yavaş yavaş tüm yerleri yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam, direk kulaklığı çıkarıp kendi dönsün şeklinde yaptım fakat gene kıvrılabilir.
Do6uk4n dedi: Direk sertçe ayırmak yerine gösterdiğim gibi mavi yeri hareket ettirerek yapmayı deneyin.Eki Görüntüle 1881873 Yavaş yavaş tüm yerleri yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam, direk kulaklığı çıkarıp kendi dönsün şeklinde yaptım fakat gene kıvrılabilir.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 w1llard dedi: Olmuyor hocam, direk kulaklığı çıkarıp kendi dönsün şeklinde yaptım fakat gene kıvrılabilir. Genişletmek için tıkla... Valla ben olsam kabloyu düzeltip halının altına koyardım.
w1llard dedi: Olmuyor hocam, direk kulaklığı çıkarıp kendi dönsün şeklinde yaptım fakat gene kıvrılabilir. Genişletmek için tıkla... Valla ben olsam kabloyu düzeltip halının altına koyardım.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 2 Ağustos 2023 #5 totra_proska dedi: Valla ben olsam kabloyu düzeltip halının altına koyardım. Genişletmek için tıkla... Hocam halı yokki neyin altına koyayım, var ama uzakta. Başka taktik yok mudur?
totra_proska dedi: Valla ben olsam kabloyu düzeltip halının altına koyardım. Genişletmek için tıkla... Hocam halı yokki neyin altına koyayım, var ama uzakta. Başka taktik yok mudur?