Rampage soğutma pompa sesi

Berk Sönmez

Kilopat
Merhaba arkadaşlar ekran kartım için Custom sıvı soğutma kullanıyorum. 1 sene oldu çekinerek de alsam Rampage marka ürünüm aslında beklediğimden sorunsuz şekilde çalışıyordu bu zamana kadar. Fakat son günlerde şöyle bir sıkıntım var ki pompadan yüksek bir ses alıyorum ve bu sesin derecesi de değişken. Bazen orta seviyede bazen aşırı derecede rahatsız edici seviyede. Ses kimi zaman bir süre sonra kendiliğinden gidiyor bazen de bilgisayarı biraz kapatıp açtıktan sonra gidiyor. Belki yeterince sıvı yoktur diye sıvı ekledim ama elimde çok kalmadığı için az bir miktar ekleyebildim ki sorunu da çözmedi zaten. Garantisi var ama malum dünyanın şu anki durumundan dolayı ve garantiye yolladıktan sonra final dönemlerimde bilgisayarsız kalma tedirginliği yüzünden çekiniyorum göndermeye. Kısacası bu gürültünün sebebi ne olabilir? Kendi başıma halledebileceğim bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz radyatör olduğu için ömrünü tamamlıyor olabilir. Zaten bu tür ürünler hiç uzun ömürlü olmaz, custom sıvı soğutucuların bakımı çok zordur. Belki tozlandığı içindir belki de dediğim gibidir. Bence en kısa sürede elinizden çıkarmaya bakın.

Hocam Rampage ürünler adına genel kullanıcı yorumu olarak şunu söyleyebilirim: Ben de 4-5 ürününü kullandım. Başta diyorsun ki ne farkı var bunun kaliteli markalardan? İnsanlar ne anlıyor ki gayet iyi çalışıyor işte, eksiği yok. Ama sonra beklemediğiniz bir anda bozulup sizi ortada bırakıyor. Çok kalitesiz olmasa dahi çabuk bozulmaya meyilli ne yazık ki ürünleri. Bir süre çok kurcalamayıp garantiyi düşürmemeye bakın. Ortalık biraz düzelince garantiye yollarsınız.

Ekran kartı bakır olduğu için EK'nın bakır radyatöründen aldım genel olarak her şeyi bakıra çevirdim. Ramape'in sadece pompasını ve rezervuarını kullanıyorum diyebilirim. Ama haklısınız. Yurtdışından ürün getirmeye alışkın olmadığım için gümrüğe takılır başına bir şey gelir diye Rampage tercih etmiştim. Belki ilerleyen zamanlarda değişime giderim. Teşekkürler yorumlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı