Rampage stormy 7.1 ışık sorunu

kqgqn

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Rampage stormy 7.1 kulaklık aldım ses kalitesi fena değil, güzel kulaklık ama kulaklığın sol tarafındaki Rampage logosunun aydınlatması sağ taraftaki aydınlatmaya göre daha zayıf gözüküyor. Normal bir şey mi? Ekleyebilirsem fotoğraflarını ekleyeceğim.
Sol taraf: sol taraf - Hızlı Resim
Sağ taraf: sağ taraf - Hızlı Resim

Son düzenleme:
Hocam, zayıflama değilde bana renkler biraz farklı gibi geldi. Bence büyütülecek bir sorun değil.

O marka dandik kısaca. Alınca 2 ay sonra mikrofon bozuldu soldan ses gelmiyor diye konu açarsınız.
Hocam valla bakın Rampage'de bana göre sadece 1 tane kaliteli olan ürün var oda Drop Plus önceden 1200 liralık kulaklıkta kullandım Asus'a ait ve HyperX Cloud 2 kullandım, kullandığım Asus'u para için sattım ve HyperX Cloud 2 aldım, kullandığım Asus'a göre az da olsa yaklaşmıştı ama bu Drop Plus HyperX Cloud 2'den daha iyiydi açık bir fark vardı ses kalitesinde, Rampage'den kulaklık alıncaksa bana göre tek Drop Plus alınmalı, bir de öyle stand felan alınır yani stand o da ordan da kimsenin kötüleyeceğini sanmam ama Mouse yapamıyorlar idareten yeni çıkan Greedy'i aldım indirimde ucuza gelmişti makro yok sanki mouse'ta, klavyesi tartışılır tabi o da bir kaç klavyesi 3-4 tane.

250tlye 7.1 önerisi var mı

250tlye 7.1 önerisi var mı
Hocam Rampage ya da Gamepower olmasın, Rampage'in tek iyi kulaklığı Drop Plus şu an 420 lira, bir de 250 liraya bir doğru dürüst sanal 7.1 bulmak zor indirim kovalaman lazım, indirimsiz bulsanda ses kalitesi çok kötüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…