P Paperwhale Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 74 10 Mayıs 2021 #1 200 TL bandında bir kulaklık arıyorum ve bu 2 kulaklığı gördüm. 2'sinden hangisini tercih etmeliyim? 200 TL bandında kulaklık önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
200 TL bandında bir kulaklık arıyorum ve bu 2 kulaklığı gördüm. 2'sinden hangisini tercih etmeliyim? 200 TL bandında kulaklık önerirseniz sevinirim.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #2 James Donkey 711 kullanıyorum, fiyatında güzel bir kulaklık diyebilirim. Rampage Stormy ile arasında fazla fark olacağını sanmıyorum.
James Donkey 711 kullanıyorum, fiyatında güzel bir kulaklık diyebilirim. Rampage Stormy ile arasında fazla fark olacağını sanmıyorum.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #3 James Donkey 711 kullanıyorum, gayet güzel öneririm.
Aiwendill Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 İki devin kapışması. James Donkey olanı alın bari.
P Paperwhale Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 74 11 Mayıs 2021 #5 Critness dedi: James Donkey 711 kullanıyorum, fiyatında güzel bir kulaklık diyebilirim. Rampage stormy ile arasında fazla fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... James Donkey xboxdada kullanılıyor mu hem PC hem Xbox için alacağımda.
Critness dedi: James Donkey 711 kullanıyorum, fiyatında güzel bir kulaklık diyebilirim. Rampage stormy ile arasında fazla fark olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... James Donkey xboxdada kullanılıyor mu hem PC hem Xbox için alacağımda.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2021 #6 gorkem soykan dedi: James Donkey xboxdada kullanılıyor mu hem PC hem Xbox için alacağımda. Genişletmek için tıkla... USB girişi var, PC'de kullanılıyor fakat Xbox için emin olmasam da USB kulaklığı algılıyorsa Xbox'ta da çalışacağını düşünüyorum.
gorkem soykan dedi: James Donkey xboxdada kullanılıyor mu hem PC hem Xbox için alacağımda. Genişletmek için tıkla... USB girişi var, PC'de kullanılıyor fakat Xbox için emin olmasam da USB kulaklığı algılıyorsa Xbox'ta da çalışacağını düşünüyorum.