TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 4 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi?Genellikle CS:GO PUBG gibi oyunları oynuyorum hangisini önerirsiniz, ben bu ikisi arasında kaldım. Rampage RM-19 Forte-Y Rampage Stormy Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2019
Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi?Genellikle CS:GO PUBG gibi oyunları oynuyorum hangisini önerirsiniz, ben bu ikisi arasında kaldım. Rampage RM-19 Forte-Y Rampage Stormy
B Bladess Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 25 4 Haziran 2019 #2 Rampage'den uzak durmanızı tavsiye ederim eğer bütçenizi belirtirseniz size uygun bir kulaklık önerebilirim edebilirim. Artı 0 Eksi
Rampage'den uzak durmanızı tavsiye ederim eğer bütçenizi belirtirseniz size uygun bir kulaklık önerebilirim edebilirim.
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 6 Haziran 2019 #3 Stormy aldım aşırı iyi mikrafon kalitesi var ve çok iyi ses kasılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS TehSparrow Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 257 6 Haziran 2019 #4 Bladess dedi: Rampage'den uzak durmanızı tavsiye ederim eğer bütçenizi belirtirseniz size uygun bir kulaklık önerebilirim edebilirim. Genişletmek için tıkla... Maksimum 200 TL. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Bir sürü çeşit var çok kararsız kaldım. Artı 0 Eksi
Bladess dedi: Rampage'den uzak durmanızı tavsiye ederim eğer bütçenizi belirtirseniz size uygun bir kulaklık önerebilirim edebilirim. Genişletmek için tıkla... Maksimum 200 TL. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Bir sürü çeşit var çok kararsız kaldım.
B Bladess Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 25 7 Haziran 2019 #5 TehSparrow dedi: Maksimum 200 TL. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Bir sürü çeşit var çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... O fiyata Gamepower Medusa veya RIG 505 önerebilrim Artı 0 Eksi
TehSparrow dedi: Maksimum 200 TL. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Bir sürü çeşit var çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... O fiyata Gamepower Medusa veya RIG 505 önerebilrim