Rampage Styles 3D sorunu

UserBey

Hectopat
Daha fazla  
Rampage Styles uygulamasında 3D seçeneğini açınca kulaklığın sol kısmı sanki tıkalıymış gibi ses verirken, sağ kısmı çok net ses veriyor. 1 aydır kullanıyorum ve bu sorun yeni çıktı. Bunu uygulama üzerinden düzeltebilir miyim? Yoksa garantiye mi yollamam lazım? Driver kapalıyken kulaklık sağdan daha çok ses veriyor. 7.1 açınca o sıkıntı düzeliyor fakat 3D açınca sıkıntı tekrar başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Keşke Rampage almasaymışsın, Rampage, Gamepower, Frisby gibi markalardan uzak dur. Bende de aynı problem var yeni kulaklık sipariş ettim. Garantiye vermelisin kulaklığı.

Keşke Rampage almasaymışsın, Rampage, Gamepower, Frisby gibi markalardan uzak dur. Bende de aynı problem var yeni kulaklık sipariş ettim. Garantiye vermelisin kulaklığı.

Aga para mı varda başka model marka alayım PC'yi yeni topladım para kalmadı. Firma ile konuştum yarın garantiye gönderiyorum.

Aga para mı varda başka model marka alayım PC'yi yeni topladım para kalmadı. Firma ile konuştum yarın garantiye gönderiyorum.

Ben sana Trust öneririm. Trust düşük bütçede güzel bir marka. Gamepower, Rampage, Everest gibi markaların ismini duyunca kaç.

Ben sana Trust öneririm. Trust düşük bütçede güzel bir marka. Gamepower, Rampage, Everest gibi markaların ismini duyunca kaç.

Rampage bu güne kadar kullandığım ucuz ve güzel bir markaydı bu kulaklığıda 1 aydır kullanıyorum ve memnunum fakat daha yeni problem çıkarmaya başladı. Bence güzel kulaklık.

Rampage bu güne kadar kullandığım ucuz ve güzel bir markaydı bu kulaklığıda 1 aydır kullanıyorum ve memnunum fakat daha yeni problem çıkarmaya başladı. Bence güzel kulaklık.

Forumda sakın birilerine Rampage önerme linç ederler seni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…