merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Yeni Rampage Styles 7.1 oyuncu kulaklığı aldım bilgisayara USB'yi taktım ama ses gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bilenler yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
Yeni Rampage Styles 7.1 oyuncu kulaklığı aldım bilgisayara USB'yi taktım ama ses gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bilenler yardımcı olabilir mi?
Itamyl Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 165 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #2 Uygulaması varsa kur ve sağ alttan kulaklığı seçtin değil mi ses çıkışından.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 merttgl dedi: Yeni Rampage styles 7.1 oyuncu kulaklığı aldım bilgisayara USB'yi taktım ama ses gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bilenler yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı seçtin mi?
merttgl dedi: Yeni Rampage styles 7.1 oyuncu kulaklığı aldım bilgisayara USB'yi taktım ama ses gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bilenler yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı seçtin mi?
merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #4 Itamyl dedi: Uygulaması varsa kur ve sağ alttan kulaklığı seçtin değil mi ses çıkışından. Genişletmek için tıkla... Driver indirme yerinde yeni driver sayfası açılmıyor hata veriyor bu yüzden eski driverını indireceğim maalesef alpermen dedi: Kulaklığı seçtin mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama maalesef driver sayfası açılmıyor.
Itamyl dedi: Uygulaması varsa kur ve sağ alttan kulaklığı seçtin değil mi ses çıkışından. Genişletmek için tıkla... Driver indirme yerinde yeni driver sayfası açılmıyor hata veriyor bu yüzden eski driverını indireceğim maalesef alpermen dedi: Kulaklığı seçtin mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama maalesef driver sayfası açılmıyor.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 merttgl dedi: Driver indirme yerinde yeni driver sayfası açılmıyor hata veriyor bu yüzden eski driverını indireceğim maalesef. Evet ama maalesef driver sayfası açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu değil mi? Rampage STYLES Siyah USB 7.1 Version RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com alpermen dedi: Bu değil mi? Rampage STYLES Siyah USB 7.1 Version RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık 2020 öncesi mi?
merttgl dedi: Driver indirme yerinde yeni driver sayfası açılmıyor hata veriyor bu yüzden eski driverını indireceğim maalesef. Evet ama maalesef driver sayfası açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu değil mi? Rampage STYLES Siyah USB 7.1 Version RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com alpermen dedi: Bu değil mi? Rampage STYLES Siyah USB 7.1 Version RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklık 2020 öncesi mi?
merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #6 alpermen dedi: Bu değil mi? Rampage STYLES Siyah USB 7.1 Version RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Bu kulaklık 2020 öncesi mi? Genişletmek için tıkla... Evet reis bu kulaklık en eski güncellemeyi indirmek durumunda kaldım.
alpermen dedi: Bu değil mi? Rampage STYLES Siyah USB 7.1 Version RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek www.desteksegment.com Bu kulaklık 2020 öncesi mi? Genişletmek için tıkla... Evet reis bu kulaklık en eski güncellemeyi indirmek durumunda kaldım.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #7 Kulaklık eskiyse eskisini indireceksin oldu mu?