Rampage termal macun alınır mı?

Alsam ne olur ki? Bir de 2 yıldır bakım yapılmıyor ve oyun oynanıyor. Hiç. Yoktan iyidir?

Önereceğim macunlar:
Termal grizzly Kryonaut Extreme çok pahalı ama çok iyi 14.2W/mk
Cyrofuze 1 tık altı gibi düşün.14W/mk
Cyrofuze violet 12.6 W/mk
MX6 belli değil ama çok iyi bizzat kullanıyorum.

Alsam ne olur ki? Bir de 2 yıldır bakım yapılmıyor ve oyun oynanıyor. Hiç. Yoktan iyidir?
Hocam şimdi 5 yıllık iPhone mi yoksa sıfır Reeder mı? Aynı mantık bu da.

@Asil035 Sürsen de sürmesen de bir fark olmaz vereceğin paraya değmez rampage. Kalite farkı çok büyük.

Hocam şimdi 5 yıllık iPhone mi yoksa sıfır Reeder mı?

3310(!)

Hocam açık konuşmak gerekirse bu macunu almak = parayı tuvalet kağıdı gibi kullanmak.
Bütçeyi zorlayın alamazsanız hiç almayın derim.
Küçükken Rampage kulaklık almıştım(Rampage Stormy) kullandıkça kulağımda yara yaptı ve büyük çıkıntı oldu doktora gittik ve 2 yılda düzeldi kulağım, kulaklığı artık kullanmıyorum ve SS Nova 4P kullanıyorum, lanet olsun Rampage'ye 2 yıl kulağımdan çektim. Rampage'nin çoğu ürünü dandik Çin'den noname gelen şeylere markayı basıp satıyorlar.

Son düzenleme:
@Catexe Geçmiş olsun, sanırım rampageden tek alınabilecek bir klavye var abim kullanıyor 4 senedir eski taş gibi sapasağlamlardan. Onun dışında iyi bir rampage ürünü görmedim şahsen.

@Catexe Geçmiş olsun, sanırım Rampage'den tek alınabilecek bir klavye var abim kullanıyor 4 senedir eski taş gibi sapasağlamlardan. Onun dışında iyi bir Rampage ürünü görmedim şahsen.

Aynen bazı mekanik klavyeleri iyi, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…