Deonx Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus i5-13420H 512gb SSD 16gb RAM 15,6" Nvidia® GeForce Rtx™ 4050 50w 6gb Windows 11 Home B7TG7EA Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2025 #11 Mahonee dedi: Yazılım çıkmış kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malesef, ben laptopu aldığım zaman(1 ay civarı oldu)Yazılımı yoktu ve idarelik olarak G203 almıştım belki mouseyi değiştirirsem değerlendirebilirim.
Mahonee dedi: Yazılım çıkmış kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Malesef, ben laptopu aldığım zaman(1 ay civarı oldu)Yazılımı yoktu ve idarelik olarak G203 almıştım belki mouseyi değiştirirsem değerlendirebilirim.
Yusuf475 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #12 Mahonee dedi: Yazılım çıkmış kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkalı uzun zaman oldu, pek bir işime yaramadı zaten.
Mahonee dedi: Yazılım çıkmış kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkalı uzun zaman oldu, pek bir işime yaramadı zaten.
M Mahonee Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #13 Ben laptopa kablosuz olsun diye aldıydımda. Şimdi gördüm indireceğim bayağıdır açmıyordum laptopu. DPI vs ayarlanmıyor mu işlevsiz mi program.
Ben laptopa kablosuz olsun diye aldıydımda. Şimdi gördüm indireceğim bayağıdır açmıyordum laptopu. DPI vs ayarlanmıyor mu işlevsiz mi program.