BreakRuless Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Bu modelin arka kisminda available 3 size diye bir ibare var. Ben bunu GPU da kullanmak istiyorum ama arada kaldim. Sizce uyar mi?
Merhaba arkadaşlar, Bu modelin arka kisminda available 3 size diye bir ibare var. Ben bunu GPU da kullanmak istiyorum ama arada kaldim. Sizce uyar mi?
Çözüm The Man From E.A.R.T.H. 2 Temmuz 2024 X30 versiyonu 24 pin anakart için olanı gördüğüm kadarıyla. Arkasındaki ibare 3 farklı boyda var demek, muhtemelen 3 çeşidini kastediyor.
X30 versiyonu 24 pin anakart için olanı gördüğüm kadarıyla. Arkasındaki ibare 3 farklı boyda var demek, muhtemelen 3 çeşidini kastediyor.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.166 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 2 Temmuz 2024 #2 X30 versiyonu 24 pin anakart için olanı gördüğüm kadarıyla. Arkasındaki ibare 3 farklı boyda var demek, muhtemelen 3 çeşidini kastediyor. Artı 1 Eksi Çözüm
X30 versiyonu 24 pin anakart için olanı gördüğüm kadarıyla. Arkasındaki ibare 3 farklı boyda var demek, muhtemelen 3 çeşidini kastediyor.
KS KS BreakRuless Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 The Man From E.A.R.T.H. dedi: X30 versiyonu 24 pin anakart için olanı gördüğüm kadarıyla. Arkasındaki ibare 3 farklı boyda var demek, muhtemelen 3 çeşidini kastediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: X30 versiyonu 24 pin anakart için olanı gördüğüm kadarıyla. Arkasındaki ibare 3 farklı boyda var demek, muhtemelen 3 çeşidini kastediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam