Çok ön yargılı eleştiriler olmuş, öncelikle Çin'den aldığınız aynı ürünün garantisi olmaz güzel kardeşlerim, adamlar kazıklıyor diyorsunuz ama Çin'den al, bozuk çıkınca zaten onun git gel süresinde kullandığın PC eskir. Ben de daha önce fare almıştım, sağ tuş basarken sol tuş algılamıyordu 4 kere ürünü değiştirdiler hepsi de aynıydı en son alt modeli gönderdiler onda sorun yoktu fakat onun da sorunu sensörünün dandik olmasıydı, kötü sensör gördüm ama bu kadar kötüsünü Everest'te ilk defa gördüm resmen sağa sola titriyordu, neyse 20 TL'lik logitech ondan iyidir fakat 30-40 TL'ye 4-5 tane mouse pedim olmuş oldu, Çin'den alsaydım 1 tane olacaktı
fareye, klavyeye önem veren bir insan değilim , fare ve klavye kolsuzluğunuzu düzeltmez bunlar hep markaların aldatması, adam gidip 4000-5000 DPI mouse alıyor ama 800 DPI'da kullanıyor zaten yüksek DPI'da kullanan nadir insan var. Yeni Rampage adı altında çıkan ürünlerinin eskiye nazaran daha kaliteli olduğu kanısındayım. Şimdi ben aldığımda 120 TL olan G105 klavye kullanıyorum, Logitech dedik, aldık bağrımıza bastık, klavye tuşları o kadar sert ki bazen "Ctrl" tuşuna basarken tuş basmıyor, köşeye bir yere takılıyor yani tam ortadan basmanız gerekiyor ben de tabi tuşları söktüm el kremiyle yağladım düzeldi ( bozmamak için el kremi kullandım bir süre sonra kaybolsun diye, makina yağı içeri sızar
Daha önce Logitech'in kablosuz klavyesi de bozuk çıkmıştı değişim yapıldı ama o da bir süre sonra bozuldu, LG telefonda bir ton sıkıntı yaşadım, Samsung'da yaşadım, yani marka alıyorsunuz diye sıkıntı yaşamayacaksınız diye bir şey yok, F/P ürün alırken de sorun yaşayacaksınız kesin diye bir şey yok. Ben Rampage'in şu an fanını ve kule tipi fan soğutucusunu kullanıyorum çok memnunum, aynı tip soğutucunun bilinen markasını aldığınızda neden sıvı soğutucu almadım pişmanlığı yaşayacak kadar para ödediğinizi farkedebilirsiniz.