SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #1 Selam herkese. Ben Rampage'nin mikrofonunu almayı düşünüyorum. Linkini aşağıya bırakacağım. Bu mikrofon hakkında düşünceleriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için... Rampage SN-RMX2 Chatty USB Rgb Ledli Masaüstü Mikrofon Fiyatı Rampage SN-RMX2 Chatty USB Rgb Ledli Masaüstü Mikrofon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
Selam herkese. Ben Rampage'nin mikrofonunu almayı düşünüyorum. Linkini aşağıya bırakacağım. Bu mikrofon hakkında düşünceleriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için... Rampage SN-RMX2 Chatty USB Rgb Ledli Masaüstü Mikrofon Fiyatı Rampage SN-RMX2 Chatty USB Rgb Ledli Masaüstü Mikrofon en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Mümkünse paranı biriktir ama iş görür herhalde.
SmileToLifeee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 31 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #3 enonertetanem dedi: Mümkünse paranı biriktir ama iş görür herhalde. Genişletmek için tıkla... alsam pişman olur muyum ?
enonertetanem dedi: Mümkünse paranı biriktir ama iş görür herhalde. Genişletmek için tıkla... alsam pişman olur muyum ?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 SmileToLifeee dedi: alsam pişman olur muyum ? Genişletmek için tıkla... İşini görür ama ömrünün çok uzun olacağını sanmam. İstersen alabilirsin.
SmileToLifeee dedi: alsam pişman olur muyum ? Genişletmek için tıkla... İşini görür ama ömrünün çok uzun olacağını sanmam. İstersen alabilirsin.