Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #11 bruhy53 dedi: Anladım. Sizce v900s i alsam ne gibi sorun yaşarım? Genişletmek için tıkla... Saymakla bitmez ama birkaçı şunlar: Kesik bir şekilde dönme sorunu, pedalların potansiyometresinin bozulmasından dolayı çalışmaması, oynadığınız oyunların direksiyonu görmemesi gibi.
bruhy53 dedi: Anladım. Sizce v900s i alsam ne gibi sorun yaşarım? Genişletmek için tıkla... Saymakla bitmez ama birkaçı şunlar: Kesik bir şekilde dönme sorunu, pedalların potansiyometresinin bozulmasından dolayı çalışmaması, oynadığınız oyunların direksiyonu görmemesi gibi.
bruhy53 Decapat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #12 Ramazan Çapkın dedi: Saymakla bitmez ama birkaçı şunlar: Kesik bir şekilde dönme sorunu, pedalların potansiyometresinin bozulmasından dolayı çalışmaması, oynadığınız oyunların direksiyonu görmemesi gibi. Genişletmek için tıkla... Peki bu fiyata bir öneriniz var mı?
Ramazan Çapkın dedi: Saymakla bitmez ama birkaçı şunlar: Kesik bir şekilde dönme sorunu, pedalların potansiyometresinin bozulmasından dolayı çalışmaması, oynadığınız oyunların direksiyonu görmemesi gibi. Genişletmek için tıkla... Peki bu fiyata bir öneriniz var mı?
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #13 bruhy53 dedi: Peki bu fiyata bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçe aralığında başka bir direksiyon yok.
bruhy53 dedi: Peki bu fiyata bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bu bütçe aralığında başka bir direksiyon yok.
bruhy53 Decapat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #14 Ramazan Çapkın dedi: Bu bütçe aralığında başka bir direksiyon yok. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
Ramazan Çapkın dedi: Bu bütçe aralığında başka bir direksiyon yok. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.960 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 6 Eylül 2023 #15 bruhy53 dedi: Peki bu fiyata bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Elazığ'da yok ise Param Güvende'si olan DFGT'lere bakın.
bruhy53 dedi: Peki bu fiyata bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Elazığ'da yok ise Param Güvende'si olan DFGT'lere bakın.
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #16 ardacanci dedi: Elazığ'da yok ise Param Güvende'si olan DFGT'lere bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam direksiyon ağır olduğundan dolayı sahibinden bazen kabul etmeyebiliyor ama denemekten zarar gelmez.
ardacanci dedi: Elazığ'da yok ise Param Güvende'si olan DFGT'lere bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam direksiyon ağır olduğundan dolayı sahibinden bazen kabul etmeyebiliyor ama denemekten zarar gelmez.
bruhy53 Decapat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #17 Ramazan Çapkın dedi: Hocam direksiyon ağır olduğundan dolayı sahibinden bazen kabul etmeyebiliyor ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Bunu buldum hem 2. eli var hem sıfırı var. Sizce bu nasıl? (bütçeyi biraz aştım) Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Ramazan Çapkın dedi: Hocam direksiyon ağır olduğundan dolayı sahibinden bazen kabul etmeyebiliyor ama denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Bunu buldum hem 2. eli var hem sıfırı var. Sizce bu nasıl? (bütçeyi biraz aştım) Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #18 bruhy53 dedi: Bunu buldum hem 2. eli var hem sıfırı var. Sizce bu nasıl? (bütçeyi biraz aştım) Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Yok hocam Rampage olan hiçbir direksiyon seti alınmaz. ( genel olarak tüm ürünleri)
bruhy53 dedi: Bunu buldum hem 2. eli var hem sıfırı var. Sizce bu nasıl? (bütçeyi biraz aştım) Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Yok hocam Rampage olan hiçbir direksiyon seti alınmaz. ( genel olarak tüm ürünleri)
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.960 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 6 Eylül 2023 #19 bruhy53 dedi: Bunu buldum hem 2. eli var hem sıfırı var. Sizce bu nasıl? (bütçeyi biraz aştım) Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bu daha da fena. G25 bulabileceğinizi düşünüyorum hiç değilse.
bruhy53 dedi: Bunu buldum hem 2. eli var hem sıfırı var. Sizce bu nasıl? (bütçeyi biraz aştım) Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Snopy Rampage RACE W10 PS4/PC/XBOXONE/ 6 in 1 Pedallı Oyuncu Direksiyonu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Bu daha da fena. G25 bulabileceğinizi düşünüyorum hiç değilse.
bruhy53 Decapat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #20 Ramazan Çapkın dedi: Yok hocam Rampage olan hiçbir direksiyon seti alınmaz. ( genel olarak tüm ürünleri) Genişletmek için tıkla... Peki bu olur mu (son) THRUSTMASTER T80 Ferrari 488 GTB PS/PC Direksiyon Seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THRUSTMASTER T80 Ferrari 488 GTB PS/PC Direksiyon Seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Ramazan Çapkın dedi: Yok hocam Rampage olan hiçbir direksiyon seti alınmaz. ( genel olarak tüm ürünleri) Genişletmek için tıkla... Peki bu olur mu (son) THRUSTMASTER T80 Ferrari 488 GTB PS/PC Direksiyon Seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THRUSTMASTER T80 Ferrari 488 GTB PS/PC Direksiyon Seti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com