Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 5 Şubat 2023 #1 Merhaba sorun su sekılde direksiyonu sola çevirince sağ sağ çevirince sola dönüyor. Bunu tersine çevirmenin yolu yok mudur?
Merhaba sorun su sekılde direksiyonu sola çevirince sağ sağ çevirince sola dönüyor. Bunu tersine çevirmenin yolu yok mudur?
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.805 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2023 #2 Driver kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız kurmayı, kurduysanız silmeyi deneyin. Bu tarz direksiyonların driverları problemli olabiliyor. Artı 0 Eksi
Driver kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız kurmayı, kurduysanız silmeyi deneyin. Bu tarz direksiyonların driverları problemli olabiliyor.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 5 Şubat 2023 #3 Bati. dedi: Merhaba sorun su sekılde direksiyonu sola çevirince sağ sağ çevirince sola dönüyor. Bunu tersine çevirmenin yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Driveri silin. Driver sıkıntısı olabilir. Artı 0 Eksi
Bati. dedi: Merhaba sorun su sekılde direksiyonu sola çevirince sağ sağ çevirince sola dönüyor. Bunu tersine çevirmenin yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla... Driveri silin. Driver sıkıntısı olabilir.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.191 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 5 Şubat 2023 #4 Para verip almanıza bile yazık olmuş, çöpe atmışsınız parayı. İyisinden bir gamepad alsanız daha çok zevk verirdi. Driver güncelleyin. Artı 0 Eksi
Para verip almanıza bile yazık olmuş, çöpe atmışsınız parayı. İyisinden bir gamepad alsanız daha çok zevk verirdi. Driver güncelleyin.
KS KS Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 5 Şubat 2023 #5 Berkay Kiraz dedi: Driveri silin. Driver sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sildim ama sorun halen devam ediyor yeni aldım ikinci el. Artı 0 Eksi
Berkay Kiraz dedi: Driveri silin. Driver sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sildim ama sorun halen devam ediyor yeni aldım ikinci el.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.805 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2023 #6 Bati. dedi: Sildim ama sorun halen devam ediyor yeni aldım ikinci el. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Bati. dedi: Sildim ama sorun halen devam ediyor yeni aldım ikinci el. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz?
KS KS Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 8 Şubat 2023 #7 elroNNd dedi: Bütün oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet ve Denetim Masası'ndan gamepad ayarlarındada öyle gözüküyor terse dönüyor. elroNNd dedi: Bütün oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok mu böyle X y yi tersine çevirecek bir program. Artı 0 Eksi
elroNNd dedi: Bütün oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet ve Denetim Masası'ndan gamepad ayarlarındada öyle gözüküyor terse dönüyor. elroNNd dedi: Bütün oyunlarda mı aynı sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok mu böyle X y yi tersine çevirecek bir program.