Z ZeipNo Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Selam arkadaşlar. Xbox konsolum için direksiyon bakıyorum. Rampage V900-S'e rastladım. Yorumlarına baktım gayet güzel. Bütçem 1500 TL. Logitech G920 almak isterdim ama param yetmiyor. Bana öneriniz var mı? Rampage V900-S alınır mı?
Selam arkadaşlar. Xbox konsolum için direksiyon bakıyorum. Rampage V900-S'e rastladım. Yorumlarına baktım gayet güzel. Bütçem 1500 TL. Logitech G920 almak isterdim ama param yetmiyor. Bana öneriniz var mı? Rampage V900-S alınır mı?
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #2 Almayın aldırmayın.
Z ZeipNo Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #3 Chavox dedi: Almayın aldırmayın. Genişletmek için tıkla... Peki neden açıklar mısın?
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #4 Rampage Gamepower James Donkey alınmaz logo basıyorlar fason mal.
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #5 ZeipNo dedi: Peki neden açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam aldıktan sonra 3-4 ay sonra bozuluyor zaten almanıza değmez onun yerine 2.el G27 alabilirsiniz.
ZeipNo dedi: Peki neden açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam aldıktan sonra 3-4 ay sonra bozuluyor zaten almanıza değmez onun yerine 2.el G27 alabilirsiniz.
Z ZeipNo Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #6 Casillas Ronaldo dedi: Rampage Gamepower James Donkey alınmaz logo basıyorlar fason mal. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz direksiyon seti var mı? Chavox dedi: Hocam aldıktan sonra 3-4 ay sonra bozuluyor zaten almanıza değmez onun yerine 2.el G27 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xbox'da çalışıyor mu?
Casillas Ronaldo dedi: Rampage Gamepower James Donkey alınmaz logo basıyorlar fason mal. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz direksiyon seti var mı? Chavox dedi: Hocam aldıktan sonra 3-4 ay sonra bozuluyor zaten almanıza değmez onun yerine 2.el G27 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xbox'da çalışıyor mu?
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #7 ZeipNo dedi: Peki önerebileceğiniz direksiyon seti var mı? Xbox'da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Adaptör getirmeniz gerekti sanırım.
ZeipNo dedi: Peki önerebileceğiniz direksiyon seti var mı? Xbox'da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Adaptör getirmeniz gerekti sanırım.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Haziran 2021 #8 Hangi XBOX konsolu acaba ?
Z ZeipNo Centipat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #9 Chavox dedi: Adaptör getirmeniz gerekti sanırım. Genişletmek için tıkla... 2.el aletlere pek güvenemiyorum. Sıfır önerebileceğiniz set var mı? NothingGood dedi: Hangi Xbox konsolu acaba? Genişletmek için tıkla... Xbox One S
Chavox dedi: Adaptör getirmeniz gerekti sanırım. Genişletmek için tıkla... 2.el aletlere pek güvenemiyorum. Sıfır önerebileceğiniz set var mı? NothingGood dedi: Hangi Xbox konsolu acaba? Genişletmek için tıkla... Xbox One S
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 4 Haziran 2021 #10 ZeipNo dedi: 2.el aletlere pek güvenemiyorum. Sıfır önerebileceğiniz set var mı? Xbox One S Genişletmek için tıkla... Zor dostum o fiyata.
ZeipNo dedi: 2.el aletlere pek güvenemiyorum. Sıfır önerebileceğiniz set var mı? Xbox One S Genişletmek için tıkla... Zor dostum o fiyata.