ayberkcbk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 ETS 2'de normal çalışan, Dirt Rally 2.0 da normal çalışan direksiyon setini Steam algılamıyor. Yardım ederseniz sevinirm. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2025
ETS 2'de normal çalışan, Dirt Rally 2.0 da normal çalışan direksiyon setini Steam algılamıyor. Yardım ederseniz sevinirm.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #2 ayberkcbk dedi: ETS 2'de normal çalışan, Dirt Rally 2.0 da normal çalışan direksiyon setini Steam algılamıyor. Yardım ederseniz sevinirm. Genişletmek için tıkla... Steam girdisi açıkken algılamıyordu. Ya da kapalıyken tam hatırlamıyorum.
ayberkcbk dedi: ETS 2'de normal çalışan, Dirt Rally 2.0 da normal çalışan direksiyon setini Steam algılamıyor. Yardım ederseniz sevinirm. Genişletmek için tıkla... Steam girdisi açıkken algılamıyordu. Ya da kapalıyken tam hatırlamıyorum.
ayberkcbk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #3 Dorzi dedi: Steam girdisi açıkken algılamıyordu. Ya da kapalıyken tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... gözükmüyor
Dorzi dedi: Steam girdisi açıkken algılamıyordu. Ya da kapalıyken tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... gözükmüyor
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #4 ayberkcbk dedi: gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Nasıl gözükmüyor nerede gözükmüyor ne gözükmüyor anlamadım? Oyun mu görmüyor yani ayarlardan Steam girdisini kapatın olmadıysa açın.
ayberkcbk dedi: gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Nasıl gözükmüyor nerede gözükmüyor ne gözükmüyor anlamadım? Oyun mu görmüyor yani ayarlardan Steam girdisini kapatın olmadıysa açın.
ayberkcbk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #5 Dorzi dedi: Nasıl gözükmüyor nerede gözükmüyor ne gözükmüyor anlamadım? Oyun mu görmüyor yani ayarlardan Steam girdisini kapatın olmadıysa açın. Genişletmek için tıkla... Steam görmüyor
Dorzi dedi: Nasıl gözükmüyor nerede gözükmüyor ne gözükmüyor anlamadım? Oyun mu görmüyor yani ayarlardan Steam girdisini kapatın olmadıysa açın. Genişletmek için tıkla... Steam görmüyor
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.631 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #6 ayberkcbk dedi: Steam görmüyor Genişletmek için tıkla... Nerde görmüyor hocam ayarlarda mi, geniş ekran modunda mi? Gamepad moduna almayi deneyin mode tuşundan.
ayberkcbk dedi: Steam görmüyor Genişletmek için tıkla... Nerde görmüyor hocam ayarlarda mi, geniş ekran modunda mi? Gamepad moduna almayi deneyin mode tuşundan.
ayberkcbk Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #7 Dorzi dedi: Nerede görmüyor hocam ayarlarda mi, geniş ekran modunda mi? Gamepad moduna almayi deneyin mode tuşundan. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hiçbiri Steam'de yok kontrolcü modu direksiyon modu.
Dorzi dedi: Nerede görmüyor hocam ayarlarda mi, geniş ekran modunda mi? Gamepad moduna almayi deneyin mode tuşundan. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hiçbiri Steam'de yok kontrolcü modu direksiyon modu.