Rampage V900s alınır mı?

Olabilir kontrolünü yap öyle al mesela her kombinasyonunu dene ama ondan sonra onayla ben dha çok let(s)GO kullanıyorum kendim önünde deneyip alıyorum daha güvenli oluyor.

Hocam almaktan vazgeçtim ya çok ölü bölge ve çok sorunu olduğu söyleniyor iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kullanan kimsede yardımcı olmadı.

Siz V902'den bahsediyorsunuz sanırım manuel vitesi olan. Bende onları düşünmüştüm fakat fiyat farkı vardı.

Şahsen ben senin yerinde olsam V900 almam onun yerine 2 el temiz farklı direksiyonlar bakarım Logitech Driving Force GT gibi 2 el 5000 TL civarına bulursunuz bu ondan kat kat daha iyi.

3 bine 2.el alacağım G29'lar çok pahalı olduğundan hevesimi atacak bir şey arıyorum. Sizce iyi mi fiyatına göre?

Hayır değil. Eğer deneyim almak istiyorsanız FFB'li modellere yanaşın. DFGT gibi modellere yanaşabilirsiniz düşük bütçede. Herhangi bir FFB'ye sahip olmayan modelden daha iyi bir deneyim sağlayacaktır.

Alınmaz uzun süreli oynayacağım dersen iyi bir şey al Rampage direksiyon seti alınmaz 2. el DFGT yönelebilirsin fazla para veremem dersen 5 bine bulunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı