A asakerem Yoctopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Rampage V900s direksiyon setim bağlı olmasına rağmen Assetto Corsa'da gözükmüyor acil yardım teşekkürler.
Rampage V900s direksiyon setim bağlı olmasına rağmen Assetto Corsa'da gözükmüyor acil yardım teşekkürler.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 11 Ekim 2024 #2 asakerem dedi: Rampage V900s direksiyon setim bağlı olmasına rağmen Assetto Corsa'da gözükmüyor acil yardım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam prog tuşuna bir kere basın veya bilgisayarı kapatıp açın. İkisinden biri net çözüyor. (tabii arada Assetto Corsa'da naz yapıyor. Bu söylediğiniz şeyi sık sık yaşıyorum.) Artı 0 Eksi
asakerem dedi: Rampage V900s direksiyon setim bağlı olmasına rağmen Assetto Corsa'da gözükmüyor acil yardım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam prog tuşuna bir kere basın veya bilgisayarı kapatıp açın. İkisinden biri net çözüyor. (tabii arada Assetto Corsa'da naz yapıyor. Bu söylediğiniz şeyi sık sık yaşıyorum.)
KS KS A asakerem Yoctopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 Teşekkürler hocam deneyeceğim Hocam denedim olmadı Zaten Control assignments kısmında V900 s yok diye Ben yükleyim dedim o da olmadı Halende detected controllersda çıkmıyor set Son düzenleme: 13 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Teşekkürler hocam deneyeceğim Hocam denedim olmadı Zaten Control assignments kısmında V900 s yok diye Ben yükleyim dedim o da olmadı Halende detected controllersda çıkmıyor set