Onun tam olarak tek deneyişte uyum sağlaması için oyun içinde direksiyon sensini ayarlamanız gerekiyor. Ayrıca çok güzel bir direksiyon seti olduğunu belirtmek isterim, rampage yapıyor bu işiV900s modelini almak istiyorum 2.el. 900 derece bir direksiyonu o kadar çok istiyorum ki malzeme kalitesi titreşim vs çok da önemli değil. Sadece 900 derece dönsün ve oyunlarda gecikme olmasın. Döndürdüğüm zaman aynı şekilde aynı zamanda oyunda da dönmeli. Boşluk olmamalı. Eğer bu direksiyonda öyleyse almak isterim. DFGT çevremde 1 ilan bulabildim eğer kaçırmazsam tabii ki onu alırım.
Dalga mı geçiyorsunuz?Ayrıca çok güzel bir direksiyon seti olduğunu belirtmek isterim, rampage yapıyor bu işi
Dalga mı geçiyorsunuz?
Rehber: Rampage direksiyon setleri neden alınmamalı?
Öncelikle iyi forumlar. Direksiyon seti rehberimden sonra şimdi bu rehberi yazıyorum. Bu rehberi yazmamın nedeni ise Rampage'in v900, v902 vs. setlerinin sürekli merak edilmesi ve önerilmesi. Ancak bu set alınmaması gereken bir set, nedenlerini hemen maddeler halinde açıklayayım: 1. Force...www.technopat.net
Rampage V900s direksiyon ekseni çalışmıyor
Konsolu yeni aldım. ETS 2'yi açtığımda direksiyon için hızlı kuruluma girdim. Direksiyon ekseninde normalde sarı kısım direksiyon tam tur attığında dolması lazımken çok az döndürdüğümde 4-5 kez doluyor. Gaz ekseni ve fren ekseni hiç çalışmıyor. Çok araştırdım fakat kimsede böyle bir sorun...www.technopat.net
FH5 Rampage V900S hareket ettirilince algılanmıyor
Forza Horizon 5'te Rampage V900s direksiyonu hareket ettirince "lütfen direksiyonu bağlayın" diyor.www.technopat.net
Forza Horizon 4 V900-S direksiyon algılanmıyor
Merhabalar. bende bir adet Rampage V900-S direksiyon seti var. CCD, ETS 2, Carx Drift Racing gibi oyunları sorunsuz oynamaktayım fakat Forza Horizon 4'te direksiyon olarak okumuyor. Birkaç yöntem denedim, mesela Oyun Kontrolcüsü yani Xbox kontrolcüsü modunda oynamaya çalıştım fakat 180 dereceden...www.technopat.net
Dostum burada söylediklerimin yarısı zaten kişisel, nasıl bir direksiyon diye sormuş ne yani çok kötü felan mı diyim bende düzgün bir şekilde çalışmasına rağmen?Dalga mı geçiyorsunuz?
Rehber: Rampage direksiyon setleri neden alınmamalı?
Öncelikle iyi forumlar. Direksiyon seti rehberimden sonra şimdi bu rehberi yazıyorum. Bu rehberi yazmamın nedeni ise Rampage'in v900, v902 vs. setlerinin sürekli merak edilmesi ve önerilmesi. Ancak bu set alınmaması gereken bir set, nedenlerini hemen maddeler halinde açıklayayım: 1. Force...www.technopat.net
Rampage V900s direksiyon ekseni çalışmıyor
Konsolu yeni aldım. ETS 2'yi açtığımda direksiyon için hızlı kuruluma girdim. Direksiyon ekseninde normalde sarı kısım direksiyon tam tur attığında dolması lazımken çok az döndürdüğümde 4-5 kez doluyor. Gaz ekseni ve fren ekseni hiç çalışmıyor. Çok araştırdım fakat kimsede böyle bir sorun...www.technopat.net
FH5 Rampage V900S hareket ettirilince algılanmıyor
Forza Horizon 5'te Rampage V900s direksiyonu hareket ettirince "lütfen direksiyonu bağlayın" diyor.www.technopat.net
Forza Horizon 4 V900-S direksiyon algılanmıyor
Merhabalar. bende bir adet Rampage V900-S direksiyon seti var. CCD, ETS 2, Carx Drift Racing gibi oyunları sorunsuz oynamaktayım fakat Forza Horizon 4'te direksiyon olarak okumuyor. Birkaç yöntem denedim, mesela Oyun Kontrolcüsü yani Xbox kontrolcüsü modunda oynamaya çalıştım fakat 180 dereceden...www.technopat.net
Başka direksiyon ne var hocam? Max 2500TL aklıma sadece DFGT geliyor.
Kaç TL? 1500 altı ise alınabilir.
Alınmaz o fiyata.2000tl.