P Patateslim Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Gençler bende V900 s var Forza 5 indireceğim destekler değil mi?
Ts1967 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Destekler. Artı 0 Eksi
R.J. Fischer Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 Destekler. Direksiyonların oyun içi ayarları oluyor onlara Youtube'dan bakıp öyle ayarlarsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Destekler. Direksiyonların oyun içi ayarları oluyor onlara Youtube'dan bakıp öyle ayarlarsanız daha iyi olur.
KS KS P Patateslim Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 R.J. Fischer dedi: Destekler. Direksiyonların oyun içi ayarları oluyor onlara Youtube'dan bakıp öyle ayarlarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... ama ben gamepassden aldım ve burda steamdeki gibi girdi bulamadım nasıl tanıtıcam yardımcı olurmusun? Ts1967 dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... ama ben gamepassden aldım ve burda steamdeki gibi girdi bulamadım nasıl tanıtıcam yardımcı olurmusun? Artı 0 Eksi
R.J. Fischer dedi: Destekler. Direksiyonların oyun içi ayarları oluyor onlara Youtube'dan bakıp öyle ayarlarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... ama ben gamepassden aldım ve burda steamdeki gibi girdi bulamadım nasıl tanıtıcam yardımcı olurmusun? Ts1967 dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... ama ben gamepassden aldım ve burda steamdeki gibi girdi bulamadım nasıl tanıtıcam yardımcı olurmusun?