İ İsmail Umut Türe Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar 2. el 900 derece bir direksiyon almak istiyorum bütçemde fazla değil en ucuz Rampage V900-S var bir de Logitech Driving Force Pro var hangisini almalıyım?
Arkadaşlar 2. el 900 derece bir direksiyon almak istiyorum bütçemde fazla değil en ucuz Rampage V900-S var bir de Logitech Driving Force Pro var hangisini almalıyım?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Logitech zaten kaliteli. İmkan varsa doğru tercih olur.
İ İsmail Umut Türe Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Yener K. dedi: Logitech zaten kaliteli. İmkan varsa doğru tercih olur. Genişletmek için tıkla... Logitech Driving Force Pro bayağı eski bir direksiyon diye biliyorum. O yüzden arasında kaldım.
Yener K. dedi: Logitech zaten kaliteli. İmkan varsa doğru tercih olur. Genişletmek için tıkla... Logitech Driving Force Pro bayağı eski bir direksiyon diye biliyorum. O yüzden arasında kaldım.
mustafavemust Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 7 Eylül 2022 #4 İsmail Umut Türe dedi: Logitech Driving Force Pro bayağı eski bir direksiyon diye biliyorum. O yüzden arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Eski olmasına bile Rampage'den kat kat iyidir yine de. Logitech'den şaşma.
İsmail Umut Türe dedi: Logitech Driving Force Pro bayağı eski bir direksiyon diye biliyorum. O yüzden arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Eski olmasına bile Rampage'den kat kat iyidir yine de. Logitech'den şaşma.
İ İsmail Umut Türe Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 mustafavemust dedi: Eski olmasına bile Rampage'den kat kat iyidir yine de. Logitech'den şaşma. Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi değerlendireceğim sağ olun.
mustafavemust dedi: Eski olmasına bile Rampage'den kat kat iyidir yine de. Logitech'den şaşma. Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi değerlendireceğim sağ olun.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 7 Eylül 2022 #6 Rampage'i asla önermem. Driving Force Pro veya GT alın.
Herkesgibi Megapat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 987 Çözümler 5 8 Eylül 2022 #7 Rampage oyuncak gibi, Logitech ile kıyaslanmaması gereken bir set. Logitech alın.