handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Rampage V900s direksiyonum var Logitech vites takmak istiyorum bir ayarı vs var mıdır? Dönüştürücü gibi sitedeki bazı forumlara baktım bu konuda fakat tam anlamıyla cevap alamadım... Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022
Rampage V900s direksiyonum var Logitech vites takmak istiyorum bir ayarı vs var mıdır? Dönüştürücü gibi sitedeki bazı forumlara baktım bu konuda fakat tam anlamıyla cevap alamadım...
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Temmuz 2022 #2 G29 vites adaptörü - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1037284969 Bunu alıp üstüne vites alırsanız dediğiniz olur.
G29 vites adaptörü - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1037284969 Bunu alıp üstüne vites alırsanız dediğiniz olur.
handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Rustin Cohle dedi: G29 vites adaptörü - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1037284969 Bunu alıp üstüne vites alırsanız dediğiniz olur. Genişletmek için tıkla... çeviri daha ucuza yokmu acaba açıkçası biraz fazla geldi bana veya direk vga'dan usb çevirme aparatı alsam olurmu
Rustin Cohle dedi: G29 vites adaptörü - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 1037284969 Bunu alıp üstüne vites alırsanız dediğiniz olur. Genişletmek için tıkla... çeviri daha ucuza yokmu acaba açıkçası biraz fazla geldi bana veya direk vga'dan usb çevirme aparatı alsam olurmu
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Temmuz 2022 #4 handaq dedi: Çeviri daha ucuza yok mu acaba açıkçası biraz fazla geldi bana. Veya direk VGA'dan USB çevirme aparatı alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Standart VGA girişi değil o giriş gamepad girişi diye geçiyor galiba ona özel bir çevirici lazım.
handaq dedi: Çeviri daha ucuza yok mu acaba açıkçası biraz fazla geldi bana. Veya direk VGA'dan USB çevirme aparatı alsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Standart VGA girişi değil o giriş gamepad girişi diye geçiyor galiba ona özel bir çevirici lazım.
handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 Piyasadaki tek çevirici bu mu acaba daha uyguna yok mu?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Temmuz 2022 #6 handaq dedi: Piyasadaki tek çevirici bu mu acaba daha uyguna yok mu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak aynı fiyatlarda maalesef.
handaq dedi: Piyasadaki tek çevirici bu mu acaba daha uyguna yok mu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak aynı fiyatlarda maalesef.
handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #7 Rustin Cohle dedi: Genel olarak aynı fiyatlarda maalesef. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim
Rustin Cohle dedi: Genel olarak aynı fiyatlarda maalesef. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim