Rampage V902 alınır mı?

Bütçe
7000

mozart1911

Femtopat
7000 TL'ye sifir h vitesli bu direksiyon setini bulum almak istiyorum. Herhangi bir kronik problemi var mı olu bolgesi var mı oyun kesik kesik mi donuyor bu sorulari cevap ariyorum simdiden yanitlariniz icin teşekkürler.

7000 TL'ye sifir h vitesli bu direksiyon setini bulum almak istiyorum. Herhangi bir kronik problemi var mı olu bolgesi var mı oyun kesik kesik mi donuyor bu sorulari cevap ariyorum simdiden yanitlariniz icin teşekkürler.
Rampage'in bazı ürünlerine yaklaşmanızı önermiyorum buda onlardan biri bu direksiyon ile aynı tipte birsürü direksiyon bulunuyor çünkü rampage belirli bazı ürünlerine alıp sadece marka basıyor 7000tl ona vermek yerine g27 ya da çok çok zor da olsa g29 bakmanızı öneririm ancak bulamazsanız alabilirsiniz.

Hocam Rampage markasının şu ana denk sağlam bir malına denk gelmedim. Bende G29 shifter var önceden V902 almayı düşünüyordum çok araştırdım fakat uzun kullanımında pek sağlıklı gözükmüyor. Direksiyonu hassas çevirmelerde algılama sorunları olabiliyor. 5 yıldır G29 kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bütçen aşırı sınırlıysa ikinci el G29 veya G27 bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı