Rampage V902 alınır mı?

Bütçe
10.000

Waldeq

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi yaklaşık 10 bin bütçem var ve ben 900 derece, vitesli bir direksiyon seti almak istiyorum. Bütçem 10 bin maksimumdur. İkinci el alışverişten fazla anlamam ama temiz ilan gönderirseniz bakabilirim.

Başlıkta yazdığı gibi yaklaşık 10 bin bütçem var ve ben 900 derece, vitesli bir direksiyon seti almak istiyorum. Bütçem 10 bin maksimumdur. İkinci el alışverişten fazla anlamam ama temiz ilan gönderirseniz bakabilirim.

Biraz daha para biriktir yoksa aldığın şey seni tatmin etmez.

6/7 ay sonra keşke daha iyi bir şey alsaydım dersin!

Hocam vitese bütçe kalmıyor 10k bile bütçemi zorluyor başka önerin var mıdır?
O kadar sıkıntılı bir bütçe ki altında kalanların hepsi oyuncak statüsünde. Ben yazmaktan yorulmayacağım ama Rampage, G29 vs ürünleri evinize sokmayın biraz daha bütçenizi artırıp dediğim modeli alın. Yoksa 2 ay sonra zevk vermediği için kaldırıp kutusuna koyacaksınız!

Yani almış olmak için almayın. Verdiğiniz paraya değsin. Vites dediğiniz sonradan alınıp sete dahil olabilir bişey vitesi görüp dandik dişli direksiyonlar veya yaylı direksiyonlar almayın. Hele ki 10k gibi rakamlara.

Rampage v900 olanı 5. yılına girecek neredeyse hala kullanıyorum inşallah uzun seneler daha düzgün çalışır.
Rampage o kadar da kötü değil.
Ama V902 nasıl bilmiyorum orasına birşey diyemem.

Rampage v900 olanı 5. yılına girecek neredeyse hala kullanıyorum. Rampage o kadar da kötü değil.
Ama V902 nasıl bilmiyorum orasına birşey diyemem.
Hocam force feedbacki dahi yok potansiyometreli yaylı bir set 3k dahi etmez.

2. el Logitech G923 al (G29 alınmaz dişli problemi var)
Emin miyiz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam force feedbacki dahi yok potansiyometreli yaylı bir set 3k dahi etmez.

Emin miyiz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G29 kullanıyorum bu durumu anca böyle abartı ffb açıp taşlık - dağlık yollarda yaşarsınız. Bu yollarda çok nadir oluyor ki bu kadar yüksek ffb'de bileğinizi ağrıtır kimsenin kullanacağını sanmıyorum. Neredeyse tüm oyunlarda denedim üst seviye oyun oynamayacaksanız simülasyon olarak en f/p settir G29.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı