Başlıkta yazdığı gibi yaklaşık 10 bin bütçem var ve ben 900 derece, vitesli bir direksiyon seti almak istiyorum. Bütçem 10 bin maksimumdur. İkinci el alışverişten fazla anlamam ama temiz ilan gönderirseniz bakabilirim.
Başlıkta yazdığı gibi yaklaşık 10 bin bütçem var ve ben 900 derece, vitesli bir direksiyon seti almak istiyorum. Bütçem 10 bin maksimumdur. İkinci el alışverişten fazla anlamam ama temiz ilan gönderirseniz bakabilirim.
O kadar sıkıntılı bir bütçe ki altında kalanların hepsi oyuncak statüsünde. Ben yazmaktan yorulmayacağım ama Rampage, G29 vs ürünleri evinize sokmayın biraz daha bütçenizi artırıp dediğim modeli alın. Yoksa 2 ay sonra zevk vermediği için kaldırıp kutusuna koyacaksınız!
Yani almış olmak için almayın. Verdiğiniz paraya değsin. Vites dediğiniz sonradan alınıp sete dahil olabilir bişey vitesi görüp dandik dişli direksiyonlar veya yaylı direksiyonlar almayın. Hele ki 10k gibi rakamlara.
Rampage v900 olanı 5. yılına girecek neredeyse hala kullanıyorum inşallah uzun seneler daha düzgün çalışır.
Rampage o kadar da kötü değil.
Ama V902 nasıl bilmiyorum orasına birşey diyemem.
G29 kullanıyorum bu durumu anca böyle abartı ffb açıp taşlık - dağlık yollarda yaşarsınız. Bu yollarda çok nadir oluyor ki bu kadar yüksek ffb'de bileğinizi ağrıtır kimsenin kullanacağını sanmıyorum. Neredeyse tüm oyunlarda denedim üst seviye oyun oynamayacaksanız simülasyon olarak en f/p settir G29.