Rampage V902 alınır mı?

• Konuyu başlatan YTSBG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 225

YTSBG

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda F1 25 almayı planlıyorum ve gözüme çarpan en F/P direksiyon seti V902 oldu. Acaba bu direksiyon seti alınır mı? Ayrıca F1 25 oynatır mı nasıl performans verir?

Yakın zamanda F1 25 almayı planlıyorum ve gözüme çarpan en F/P direksiyon seti V902 oldu. Acaba bu direksiyon seti alınır mı? Ayrıca F1 25 oynatır mı nasıl performans verir?

Alınmaz o fiyata Logitech gibi kaliteli direksiyonlar var

Rampage dediğin marka Çin'den absürt şeyler alıp kendi logosunu koyup millete satıyor.

Bende de V900 var içi V902 ile aynı içindeki potansiyometresi bozuldu yenisini aldım satıcıdan ama cihazda kalibrasyon yapmak için bir ayar olmadıgından dolayı şu an yeni potansiyometre ile direksiyon uyumsuz calısıyor ve oynanmıyor ben almayın derim Rampage gidin ikinci elden Logitech setlerine bakın.

Hocam 2.ellere güvenemiyorum çünkü her şey çıkabilir sonuçta.

Bu bütçede alicaginiz herhangi bir direksiyon setinden 1 hafta sonra sıkılacaksiniz bütçe yükseltmeye çalışın.

Hocam 2.ellere güvenemiyorum çünkü her şey çıkabilir sonuçta.

15-16k bütçeniz olmadığı surece direksiyon seti almanızı onermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı