Rampage V902 alınır mı?

Bütçe
4000

yigitsaglaam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bütçem pek fazla yok, 2.el Rampage V902 almayı planlıyorum. 4K civarı bulursam vitessiz zevk vermeyeceğini düşünüyorum. ETS, Assetto oynarım genellikle. iyi bir şey değil biliyorum ama bu bütçeye daha iyisi zor diye düşünüyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt olarak direksiyon zevk vermeyecek. Bu seviyede bir direksiyona boşa para verip paranızı çöpe atmayın.

Son düzenleme:
Merhaba bütçem pek fazla yok, 2.el Rampage V902 almayı planlıyorum. 4K civarı bulursam vitessiz zevk vermeyeceğini düşünüyorum. ETS, Assetto oynarım genellikle. iyi bir şey değil biliyorum ama bu bütçeye daha iyisi zor diye düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Bunun yerine güzel bir gamepad alıp en azından gaz-fren tepkisini klavyeye göre daha iyi ayarlayarak keyif alabilirsin. Joystickleriyle de sağa sola bakma vb. yapılır. Ama düzgün bi gamepad gerekir bunun için.

Bu direksiyon da zevk vermeyecek çünkü. 3-5 oynayıp daha iyisini isteyeceksiniz.

Ha bir öneri de, "yapma" sistemler. Birkaç kişi yapıyor böyle, 3D yazıcıda yazdırdıkları malzemeler, Ardunio ile programlamalar falan şeklinde. Nispeten daha ucuz oluyorlar ancak bütçe yeter mi bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı