Rampage V902 alınır mı?

Bütçe
5000-6000 TL

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, 2.elden güzel bir vitesli direksiyon seti almak istiyorum. Maksimum 5-6bin TL bantlarında olacak şekilde araştırdım genellikle önüme Rampage V902 çıktı. Assetto Corsa, ETS 2 vs. oynayacağım. Aşırı büyük bir performans beklemiyorum ancak aşırı dandik bir şeyde olmasın. Zaten çok fazla kullanacağımı sanmıyorum 18'ime girip ehliyetimi alacağım bu arada para biriktirip araba alacağım ancak araba alana kadar biraz direksiyon seti ile takılmak istiyorum malum cezalar arttı. Sizce Rampage V902 alınır mı? 2.elden temizinden veya bunun gibi başka var mı daha iyi bir alternatif?

Merhaba, 2.elden güzel bir vitesli direksiyon seti almak istiyorum. Maksimum 5-6bin TL bantlarında olacak şekilde araştırdım genellikle önüme Rampage V902 çıktı. Assetto Corsa, ETS 2 vs. oynayacağım. Aşırı büyük bir performans beklemiyorum ancak aşırı dandik bir şeyde olmasın. Zaten çok fazla kullanacağımı sanmıyorum 18'ime girip ehliyetimi alacağım bu arada para biriktirip araba alacağım ancak araba alana kadar biraz direksiyon seti ile takılmak istiyorum malum cezalar arttı. Sizce Rampage V902 alınır mı? 2.elden temizinden veya bunun gibi başka var mı daha iyi bir alternatif?

Alınmaz. Bu bütçe ile aldığınız direksiyon size zevk vermez. Gamepad almanız bile daha çok daha iyi olur.

Alınmaz. Bu bütçe ile aldığınız direksiyon size zevk vermez. Gamepad almanız bile daha çok daha iyi olur.

Biraz daha bütçe yükseltip G29 filan bakayım o zaman. 2.ellerde 9000TL civarlarında shifterlı G29 modelleri var kendimi biraz sıkarım. G29 ile aynı fiyat bandında olan başka kaliteli direksiyon setleri var mı?

Bu tür düşük bütçelerde minimum 2. el G29 alınmalı. Bütçeniz olursa PXN V10 Pro hariç bakmayın.

Bu tür düşük bütçelerde minimum 2. el G29 alınmalı. Bütçeniz olursa pxn V10 Pro hariç bakmayın.

Şu an G29 bakıyorum güzel fiyatlarada buldum ancak geneli vitessiz. Maksimum 8-9bin bandında vitesli arıyorum umarım bulabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı