Merhaba Euro Truck Simulator 2'de araç sürerken bir yerden sonra direksiyon birden dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim sorunu aşağıdaki videoda gösterdim.
Direksiyonum: Rampage v902.
Videoda 3. saniyeye dikkat ederseniz birden dönüyor.
Direksiyon hassasiyeti kaçta? Şu anda direksiyon setim bağlı olmadığı için tüm ayarları göremiyorum aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
Direksiyon hassasiyeti kaçta? Şu anda direksiyon setim bağlı olmadığı için tüm ayarları göremiyorum aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
Anladım hocam.
Peki "Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi > Aygıtlar ve Yazıcılar > Direksiyon Seti > Özellikler" bölümünden eksen hareketlerine bir bakar mısınız? Sorun oyunda mı cihazda mı onu görelim.
Anladım hocam.
Peki "Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi > aygıtlar ve yazıcılar > direksiyon seti > özellikler" bölümünden eksen hareketlerine bir bakar mısınız? Sorun oyunda mı cihazda mı onu görelim.
Hocam ETS 2'nin ayarlarında öyle bir şey hatırlıyorum da şimdi direksiyon seti bağlı olmadan göremiyorum o ayarları sanırım. Böyle ortadayken daha az, uçlara gelince daha çok dönüyordu ama şimdi hatırlayamıyorum. Hız etkisi mi ne öyle bir şeydi sanki.