Rampage V902 direksiyon birden dönüyor

HydrAA00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Euro Truck Simulator 2'de araç sürerken bir yerden sonra direksiyon birden dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim sorunu aşağıdaki videoda gösterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direksiyonum: Rampage v902.

Videoda 3. saniyeye dikkat ederseniz birden dönüyor.

Ayarlarda "Direksiyon doğrusalsızlığı" diye bir ayar var, onu sıfıra getirin. Yani direksiyon doğrusal olsun.

Direksiyon hassasiyeti kaçta? Şu anda direksiyon setim bağlı olmadığı için tüm ayarları göremiyorum aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.

Direksiyon hassasiyeti kaçta? Şu anda direksiyon setim bağlı olmadığı için tüm ayarları göremiyorum aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hassasiyet 30'da ancak hassasiyeti düşürsemde yükseltsemde düzelme olmadı.

Anladım hocam.
Peki "Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi > Aygıtlar ve Yazıcılar > Direksiyon Seti > Özellikler" bölümünden eksen hareketlerine bir bakar mısınız? Sorun oyunda mı cihazda mı onu görelim.

Kontrol sağladım ancak oyundaki gibi birden dönme olmuyor.

Kontrol ettim ancak oyundaki gibi birden dönme problemi olmuyor gayet düzgün bir şekilde dönüyor.

Kontrol ettim ancak oyundaki gibi birden dönme problemi olmuyor gayet düzgün bir şekilde dönüyor.
Hocam ETS 2'nin ayarlarında öyle bir şey hatırlıyorum da şimdi direksiyon seti bağlı olmadan göremiyorum o ayarları sanırım. Böyle ortadayken daha az, uçlara gelince daha çok dönüyordu ama şimdi hatırlayamıyorum. Hız etkisi mi ne öyle bir şeydi sanki.

Sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum ama WASD tuşlarını "unbind" edince sorun çözülüyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…