Rampage V902 direksiyon setinin titreşim özelliği gitti

Ekk4

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rampage V902 direksiyon setine sahibim. İlk aldığımda sürücülerini kurmuştum titreşim özelliği gayet güzeldi. Sonra bilgisayara format attım onun için de sürücüler sıfırlanmıştır diye tekrar kurulum yapmak istedim setime. Euro Truck Simulator 2 girip test etmek istedim oldu mu diye, her şey oldu fakat titreşim özelliği kayboldu. Nasıl geri getireceğim bilmiyorum. Yanlış bir şeyler yaptım sanırım, yardımcı olur musunuz?

Aynı set arkadaşımda da var. Bildiğin kadarı ile o setde zaten titreşim özelliği bulunmuyor.

Ufak bir araştırma yaptığımda setde titreşim özelliğinin olmadığını doğruladım. Siz nasıl daha önceden titreşim özelliğini açtınız anlayamadım.

Aynı set arkadaşımda da var. Bildiğin kadarı ile o setde zaten titreşim özelliği bulunmuyor.

Ufak bir araştırma yaptığımda setde titreşim özelliğinin olmadığını doğruladım. Siz nasıl daha önceden titreşim özelliğini açtınız anlayamadım.

V902 Bazı modellerinde varmış sanırım bazılarıdna yok diyor ChatGPT. ETS 2 birz sorunlu V900s de bende problem yaşıyorum Alt Tab atınca falan gidiyor.

Var. Cihazın web sitesinde de titreşim modu özelliği yazıyor.

V902 bazı modellerinde varmış sanırım bazılarıdna yok diyor ChatGPT. ETS 2 birz sorunlu V900s de bende problem yaşıyorum Alt Tab atınca falan gidiyor.

Alt Tab atınca gitmesi gene anormal bir durum değil ama titreşim özelliği nasıl gitti onu gerçekten anlamadım. Kurdum driveride silemiyorum bulamadım silmeyi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-12 002301.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-12 002301.png
    317,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Var. Cihazın web sitesinde de titreşim modu özelliği yazıyor.

Alt Tab atınca gitmesi gene anormal bir durum değil ama titreşim özelliği nasıl gitti onu gerçekten anlamadım. Kurdum driveride silemiyorum bulamadım silmeyi.

Arakadaşın dediği gibi bazı cihazlarda var, bazılarında yok gibi bir olay varsa bilmiyorum. Daha üzerinde titreşim özelliği var mı yok mu tam olarak bilinemeyen çöp bir model.
Segment bilgisayar ile desteğe geçebilirsiniz, belki onlar size yardım edebilir.

Arakadaşın dediği gibi bazı cihazlarda var, bazılarında yok gibi bir olay varsa bilmiyorum. Daha üzerinde titreşim özelliği var mı yok mu tam olarak bilinemeyen çöp bir model.
Segment bilgisayar ile desteğe geçebilirsiniz, belki onlar size yardım edebilir.

Sadece direksiyonun ilk modelinde titreşim özelliği yok. 2. sürümünde getirmişler titreşim özelliğini. Tam olarak bilinmeyecek bir şey yok aslında. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı