adem krky Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Abi ben vitesi 1'e atıyorum 1'e atıyor. 3'e atıyorum yine 1'e atıyor, çözümü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 adem krky dedi: Abi ben vitesi 1'e atıyorum 1'e atıyor. 3'e atıyorum yine 1'e atıyor, çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 2'de hangi vitese atıyor? Vites tipi sequential de kalmış olabilir. @adem krky @adem krky Son düzenleme: 11 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
adem krky dedi: Abi ben vitesi 1'e atıyorum 1'e atıyor. 3'e atıyorum yine 1'e atıyor, çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... 2'de hangi vitese atıyor? Vites tipi sequential de kalmış olabilir. @adem krky @adem krky
KS KS adem krky Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 xtrhal dedi: 2'de hangi vitese atıyor? Vites tipi sequential de kalmış olabilir. @adem krky @adem krky Genişletmek için tıkla... 2de 2ye geçiyor sadece 3 e takınca 1e geçiyor Artı 0 Eksi
xtrhal dedi: 2'de hangi vitese atıyor? Vites tipi sequential de kalmış olabilir. @adem krky @adem krky Genişletmek için tıkla... 2de 2ye geçiyor sadece 3 e takınca 1e geçiyor
xtrhal Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 adem krky dedi: 2'de 2ye geçiyor. Sadece 3'e takınca 1E geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımı varsa ayar yapın. Yapılmıyorsa ve garantisi devam ediyorsa garantiye verin. Artı 0 Eksi
adem krky dedi: 2'de 2ye geçiyor. Sadece 3'e takınca 1E geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımı varsa ayar yapın. Yapılmıyorsa ve garantisi devam ediyorsa garantiye verin.
ErkanSins Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri .. Cinsiyet Erkek Meslek Kimyager 16 Mart 2025 #5 adem krky dedi: Abi ben vitesi 1'e atıyorum 1'e atıyor. 3'e atıyorum yine 1'e atıyor, çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kral benimde 3 atıyorum gaz algılıyor 4 basıyorum 1 algılıyor anlamadım çok karışık sistem 2. el aldım almaz olaydım o kadar para çöp oldu seninle aynı hatayı alıyorum sen sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
adem krky dedi: Abi ben vitesi 1'e atıyorum 1'e atıyor. 3'e atıyorum yine 1'e atıyor, çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kral benimde 3 atıyorum gaz algılıyor 4 basıyorum 1 algılıyor anlamadım çok karışık sistem 2. el aldım almaz olaydım o kadar para çöp oldu seninle aynı hatayı alıyorum sen sorunu çözdün mü?