Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Forza 4 de direksiyon setimi görmüyor. Pedalları aktif edince daha da gidiyor. Forza 4 de direksiyon şeyi kaldırıldı mı?
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Forza 4 de direksiyon setimi görmüyor. Pedalları aktif edince daha da gidiyor. Forza 4 de direksiyon şeyi kaldırıldı mı?
Yapanlar vardı ama bende olmuyor o yüzden soruyorum game pad olarak algılıycaksa direksyion seti olmasının bi anlamı yok yarım dönen direksiyon ile keyfi çıkmazX360CE gibi bir uygulama vardı. Onu inidirip oyuna Xbox kolu gibi tanıtmalısınız o direksiyonu. Forza serisi sadece Logitech gibi büyük markalara uyum veriyordu sanırım.
forza görmüyor sadece klasik oyunları görüyor ets gibi alabilceksen logitech g29 almanı tavsiye ederim ben bugün aldım iade etmeyi düşünüyorumHocam konu ile alakasız olacak ama direksiyon seti fiyat olarak uygun gözüküyor deneyimleriniz nedir ben de almayı düşünüyorum da. Konu alakasız olduğu için kusura bakmayın.
Yapanlar vardı ama bende olmuyor o yüzden soruyorum Game pad olarak algılayacaksa direksyion seti olmasının bir anlamı yok yarım dönen direksiyon ile keyfi çıkmaz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.