Rampage V902 Forza 4 üzerinde görünmüyo

• Konuyu başlatan fsse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.417

fsse

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Forza 4 de direksiyon setimi görmüyor. Pedalları aktif edince daha da gidiyor. Forza 4 de direksiyon şeyi kaldırıldı mı?
Rampage V902

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Forza 4 de direksiyon setimi görmüyor. Pedalları aktif edince daha da gidiyor. Forza 4 de direksiyon şeyi kaldırıldı mı?

Hocam konu ile alakasız olacak ama direksiyon seti fiyat olarak uygun gözüküyor deneyimleriniz nedir ben de almayı düşünüyorum da. Konu alakasız olduğu için kusura bakmayın.

X360CE gibi bir uygulama vardı. Onu inidirip oyuna Xbox kolu gibi tanıtmalısınız o direksiyonu. Forza serisi sadece Logitech gibi büyük markalara uyum veriyordu sanırım.

X360CE gibi bir uygulama vardı. Onu inidirip oyuna Xbox kolu gibi tanıtmalısınız o direksiyonu. Forza serisi sadece Logitech gibi büyük markalara uyum veriyordu sanırım.
Yapanlar vardı ama bende olmuyor o yüzden soruyorum game pad olarak algılıycaksa direksyion seti olmasının bi anlamı yok yarım dönen direksiyon ile keyfi çıkmaz

Hocam konu ile alakasız olacak ama direksiyon seti fiyat olarak uygun gözüküyor deneyimleriniz nedir ben de almayı düşünüyorum da. Konu alakasız olduğu için kusura bakmayın.
forza görmüyor sadece klasik oyunları görüyor ets gibi alabilceksen logitech g29 almanı tavsiye ederim ben bugün aldım iade etmeyi düşünüyorum

Yapanlar vardı ama bende olmuyor o yüzden soruyorum Game pad olarak algılayacaksa direksyion seti olmasının bir anlamı yok yarım dönen direksiyon ile keyfi çıkmaz

Yarım değil yine 900 derece dönüyor ve direksiyonun tüm imkanalrından yararlanabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı