Çözüldü Rampage V902 geri vitese takılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wontyrex

Hectopat
Yer
Adana / Merkez
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Her zamanki gibi bilgisayarımı açtım ve oynamak için oyuna girdim. Oyun oynarken geri vitese takmam gerekti ve geri vitese takınca araç 6. vitese geçti. 6'ya takınca da 6. vites, geriye takınca da 6. vites. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Çözüm: Ya yeni bir vites alacaksın ya da kendin vitesi güzel bir şekilde söküp içerisindeki kablolar kopuyor genelde ya da tripot arzalanıyor daha bugün aynı sorunla karşılaştım alt kısımtaki buton kablosu koptu onardım düzeldi kronik bence kablolar içinde çok nari kopuyor onarılıp silikon atılsa böyle sorunlar ile bir daha karşılaşılmaz. Dikkatli bir şekilde sökün sorunu görceksiniz. Not: Kapağı söktükten sonra vites demirinin arasında demir bilyeye dikkat fırlayabilir.
Ayarlardan kontrol kısmına girip tekrar tuş ataması yapın.

Çözüm: Ya yeni bir vites alacaksın ya da kendin vitesi güzel bir şekilde söküp içerisindeki kablolar kopuyor genelde ya da tripot arzalanıyor daha bugün aynı sorunla karşılaştım alt kısımtaki buton kablosu koptu onardım düzeldi kronik bence kablolar içinde çok nari kopuyor onarılıp silikon atılsa böyle sorunlar ile bir daha karşılaşılmaz. Dikkatli bir şekilde sökün sorunu görceksiniz. Not: Kapağı söktükten sonra vites demirinin arasında demir bilyeye dikkat fırlayabilir.

Çözüm

Merhaba vay be üstünden 1 yıl geçmiş fakat sorunun içeride bir tane lehimin koptuğunu gördüm onu tekrar lehimledim sorun çözüldü fakat garanti gitti muhtemelen.

Merhaba vay be üstünden 1 yıl geçmiş fakat sorunun içeride bir tane lehimin koptuğunu gördüm onu tekrar lehimledim sorun çözüldü fakat garanti gitti muhtemelen.
Hangi lehim kopmuştu hatırlıyor musun başkan? Fotoğraf atsam anlar mısın, bende aynısını yaşadım ve lehim kopmuş içindeki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…