Rampage V902 kötü mü?

Laundrie

Centipat
Daha fazla  
Rampage V902 aldım ama sosyal medyada kötü diye paylaşım yapıyorlar. Sadece ETS 2 ve FS 22 oynayacağım sizce o kadar kötü mü emin olamadım.

Forcefeedback olmadığı için o kadar para vermenin bir anlamı yok.
2.el Logitech serisi daha çok zevk verir.

Yukarıda da yazıldığı gibi force feedback olmadığı için aslında direksiyon setinden ziyade yuvarlak simit takılmış bir joystick kategorisine giriyor. Zaten yarışlarda vs oynayamazsın hissiyat olmadığı için. Ama ETS gibi oyunlarda idare eder seni. En azından o tır sürüyorum hissiyatını yaşatır. Almışsın artık çok takma kafana. Zevkini çıkarmaya bak.

Force feedback bu kadar fark ediyor mu, hiç kullanmadığım için bilmiyorumda.

Tabiki force feedback yarış oyunları için olmazsa olmaz. Yol durumunu, aracın durumunu, arkadan kaymasını, önden kaymasını force feedback ile hissediyorsun. O hissiyat olmazsa kör dövüşü gibi sürersin aracı. Zaten direksiyon setlerinde asıl para eden kısım bu. Logitechler dişli sistemle veriyor bunu o yüzden daha pürüzlü ve ucuz. Thrustmaster kayışlı sistemle veriyor, bir nebze daha pürüzsüz ve düzgün aktarıyor force feedback'i. Ama tabi en zirve noktası Direct drive sistemi. Fanatec vb üst düzey firmalar üretiyor bu sistemde. Fiyatları da tabi ateş pahası.

Direksiyon setinin olayı zaten Force feedback.
Daha ileri seviyelerde pedalların özellikle frenin daha önemli yere sahip olduğu belli ediyor kendini ama.
Sürüş simulasyonu veyahut sürüş deneyimi diyebilecek bir beklentiye girebilmek için kötü bile olsa Force feedback şart.

Diğer türlü tek deneyim verecek şeyi yuvarlak olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…